Årets affärssystemevent: Implema Inspire 19 – 20 april 2018.

Årets affärssystemevent: Implema Inspire 19 – 20 april 2018.

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Välkommen till Implema Inspire, två dagar i bästa sällskap för dig som vill stimulera företagets tillväxt och lönsamhet genom digitalisering och smartare analys. Anmäl dig nu: 19–20 april på Scandic Continental i Stockholm!

2018 års upplaga av Implema Inspire är en given mötesplats för beslutsfattare och nyckelpersoner med fokus på digitalisering.

Du får ta del av initierade föreläsningar och erfarenhetsutbyte, och chans att nätverka och diskutera med experter, leverantörer och branschkollegor under två hela dagar (19 – 20 april) på Scandic Continental i Stockholm.

Bakom det årliga evenemanget står Implema, Sveriges ledande expert på snabb implementering och långsiktig utveckling av affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics.

Vi fyller 20 år och firar med vårt tyngsta och mest ambitiösa program hittills.

Inspiration, insikt och framtidsspaning levereras av ledande inspiratörer och föreläsare: Alfred Malmros, Head of Marketing inkubatorn Jigsaw (tidigare Google Ideas) och Jonas Hammarberg, digital rådgivare och medförfattare till boken ”Get digital or die trying”.

För första gången på samma scen kommer vi få ta del av framtidsspaningar från Joacim Damgard, VD Microsoft Sverige, Johan Made, VD SAP Sverige och Anna Granö, VD HPE Sweden.

Ni kommer även få ta del av erfarenheter och kunskap från flera av våra kundprojekt och med hjälp av Implemas egna experter möjlighet att fördjupa er inom områden som SAP S/4HANA, Dynamics 365, integrations, analytics och user experience (UX).

Vi ser fram emot att, tillsammans med våra leverantörer, kunder och medarbetare ta del av framtidsspaningar, lösningar samt att utbyta erfarenheter från alla vänner i branschen.

Varmt välkommen till årets affärssystemevent: Implema Inspire 2018!

Jörgen Aronsson, Grundare & VD, Implema

>> Läs mer och anmäl dig till årets affärsystemevent Implema Inspire 2018.  

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?