Aktuellt

AI i praktiken – hur AI kan förenkla för ditt företag

Vi tagit fram tre korta filmer där vi visar några av våra AI-lösningar som kan förenkla och effektivisera i din verksamhet. Dessutom tipsar vi om ett användbart verktyg. Se filmerna här!

Det är mycket tal om AI nu, även här på Implema. Vårt fokus ligger primärt på vilken nytta våra kunder kan ha av tekniken, med fokus på AI i praktiken. I nedanstående filmer visar vi ett par AI-lösningar vi tagit fram och tipsar om ett användbart verktyg.


AI-lösning för smidig hantering av pdf-fakturor

Vore det inte skönt att slippa den ofta tidskrävande manuella hanteringen av pdf-fakturor? Det går! I den här filmen berättar Implema Integrations Jens Wallgren och Marcus Genberg om en lösning där de med hjälp av AI löst problemet. Allt helt automatiserat och hur smidigt som helst.


AI-lösning för hantering av felkoder och beslutsstöd

Enkla problem som tidigare kunde ta lång tid att hantera, kan AI nu lösa på ett kick. Här visar Jesper Lindsten och Jens Wallgren på Implema Integrations ett exempel på man hur man med AI kan sammanställa och tolka felkoder samt få förslag på åtgärder. Underlaget blir samtidigt ett bra beslutstöd.



AI i praktiken – GitHub Copilot, ”en AI-assistent för kodare”

Sist men inte minst tipsar vi gärna om GitHub Copilot, som vi själva använder och som närmast kan beskrivas som en ”AI-assistent för kodare” eller som ”Chat GPT för utvecklare”. I den här filmen förklarar Marcus Genberg och Jesper Lindsten på Implema Integrations mer om GitHub Copilot och hur den fungerar.



Vill du veta mer om hur våra AI-lösningar kan hjälpa ditt företag?

Eller har du ett problem du tror kan lösas med hjälp av AI? Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll