Aktuellt

Vi medverkar tillsammans med Envima på Miljöstrategidagarna 6-7 oktober 2022

Tillsammans med vår hållbarhetspartner Envima deltar vi den 6–7 oktober på Miljöstrategidagarna – en tvådagarskonferens för alla som arbetar med hållbarhetsfrågor. I samband med att vi ser en allt snabbare digitaliseringstakt i samhället ser vi såväl utmaningar som nya möjligheter med att digitalisera hållbart. Därför vill vi tillsammans med Envima bidra med smarta nya sätt att följa upp data och mäta utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Hållbarhetsfrågor blir viktigare och viktigare för företags lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Förväntningarna och kraven på hållbarhet har ökat till sådan grad bland affärspartners, medarbetare och kunder att agera hållbart och se över klimatpåverkan inte bara är en konkurrensfördel utan en nödvändighet.

Under Miljöstrategidagarna kommer fokus framförallt ligga på praktiskt hållbarhetsarbete. Vi ser fram emot att såväl bidra med vårt perspektiv på hållbar digitalisering som att fördjupa oss i hur vi kan bidra till ett effektivare hållbarhetsarbete. Vår vision är att bidra till att skapa ett hållbart svenskt näringsliv i världsklass. Därför samarbetar vi tillsammans med Envima för erbjuda våra kunder bra verktyg och processer för att följa upp deras klimatavtryck och förbättra hållbarhetsredovisningen.

Hoppas att vi ses där!

Tillsammans med Envimas spetskompetens inom hållbarhet kan vi hjälpa dig och ditt företag att effektivisera och digitalisera ert hållbarhetsarbete. Kom gärna förbi Envimas monter så berättar vi mer.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll