Aktuellt

Implema håller två sessioner om AI på Microsofts Användarföreningsträff den 17 oktober

Varmt välkommen till en eftermiddag fylld av nyheter, kunskap och inspiration samt mingel och AW!  Vi bjuder på fika, mingelmat och dryck. Så anmäl dig redan nu och kom och låt dig inspireras!

Den 17 oktober håller Implema i två av sessionerna på Microsofts Användarförenings träff. Båda handlar om AI i praktiken. Värdefulla insikter och inspiration utlovas, liksom en avmystifiering av AI-magin när vi dyker ned under huven på AI.

Microsoft användarförening är en förening för alla som använder Microsoft Dynamics 365 och/eller Power Platform, oavsett bransch eller verksamhet. De håller regelbundet träffar för att dela insikter och sprida kunskaper till sina medlemmar. Nästa träff är den 17 oktober i Microsofts lokaler på Regeringsgatan 25 i Stockholm. Implema finns med bland talarna, med två sessioner:

Praktisk användning av AI, kl. 13.15-14.05

Hur kan man applicera AI på verkliga scenarier? I denna presentation kommer vi visa praktisk användning av AI, inklusive våra egna lösningar och produkter byggda med hjälp av Azure OpenAI. Upptäck hur dessa lösningar kan effektivisera din verksamhet och dina arbetsflöden. Få värdefulla insikter och bli inspirerad av kraften i AI samt dela med dig av dina egna idéer och utmaningar.

Talare: Marcus Genberg & Jesper Lindsten, Integration Consultants, Implema

Praktisk Användning av AI – under huven, kl. 15.40-16.30

Hur fungerar våra egna lösningar och produkter rent tekniskt? Upptäck hur våra skräddarsydda Azure OpenAI-lösningar fungerar och få insikt i tekniken som använts för att skapa dessa. Denna presentation erbjuder en inblick i de tekniska delarna av våra AI-verktyg och vilka utmaningar man ställs inför under utvecklingen av AI-baserade lösningar. Följ med oss när vi dyker ner under huven och avmystifierar AI-magin.

Talare: Jesper Lindsten & Marcus Genberg, Integration Consultants, Implema

Vi finns även på plats med en egen utställningsyta. Kom gärna förbi och prata AI, digitalisering, affärssystem eller annat! Hoppas att vi ses där!

Anmäl dig via Microsoft här

Länk till befintliga AI-filmer: AI i praktiken

Vill du veta mer om hur våra AI-lösningar kan hjälpa ditt företag? Kontakta mig!

Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll