Träffa Implema på Uniaden Umeå 28-29 januari

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Uniaden finns till för att att ge dig som student de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit du vill. Implema är på plats.

Vi kommer ha kontaktsamtal med studenter som anmält sitt intresse och i vår monter kan du höra mer om oss och om vårt traineeprogram som startar i  juni i år och som vi nu rekryterar till. Implema har en lång historia av traineeprogram, som varje gång varit väldigt uppskattat och skapat många nya stjärnor. Många av dessa tidigare traineer är idag våra vassaste konsulter, utvecklare, projektledare och chefer på Implema.

På plats kan ni träffa Jonathan Bertilsson, Karin Schön och Stefan Kjellgren.

Uniaden: Umeå arbetsmarknadsdag 2020

Läs merImplemas Traineeprogram

Om oss
Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget. 

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Madeleine Hoffsten,
Sales Manager & Business Development

Vill du veta mer?

Jag kan berätta mer om vårt traineeprogram.
Madeleine Hoffsten Implema AB

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande. Bolaget ser en fortsatt stark efterfrågan på sina tjänster, såväl för nyimplementation av affärssystem som för uppgraderingar av befintliga.

Implema stärker sitt team för fortsatt tillväxt!

Årets första Användarförening går av stapeln den 26 mars i Stockholm och det är ett rekordstort intresse berättar Madeleine Hoffsten, Affärsutvecklingsansvarig på Implema.

Rekordstort intresse för Användarföreningen Dynamics365!

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?