Träffa Implema på Uniaden Umeå 28-29 januari

Träffa Implema på Uniaden Umeå 28-29 januari

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Uniaden finns till för att att ge dig som student de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit du vill. Implema är på plats.

Vi kommer ha kontaktsamtal med studenter som anmält sitt intresse och i vår monter kan du höra mer om oss och om vårt traineeprogram som startar i  juni i år och som vi nu rekryterar till. Implema har en lång historia av traineeprogram, som varje gång varit väldigt uppskattat och skapat många nya stjärnor. Många av dessa tidigare traineer är idag våra vassaste konsulter, utvecklare, projektledare och chefer på Implema.

På plats kan ni träffa Jonathan Bertilsson, Karin Schön och Stefan Kjellgren.

Uniaden: Umeå arbetsmarknadsdag 2020

Läs merImplemas Traineeprogram

Om oss
Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget. 

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Implema AB,
Kontakt

Vill du veta mer?

Jag kan berätta mer om vårt traineeprogram.

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Stockholm välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?