Aktuellt

Prova SAP S/4HANA – spela ERP Simulation Game med oss!

Nu är det dags igen! Den 3 juni bjuder vi på Implema, tillsammans med SAP, in våra kunder till ännu en spännande förmiddag med simuleringsspelet ERPSim. Sätt ihop ett team på 3-5 personer och tävla med andra företag i ett spännande, lärorikt och kul simuleringsspel i SAP S/4HANA.

TID: Torsdag 3 juni mellan klockan 08:30 och 11:00.
PLATS: Allt deltagande sker digitalt. Zoom-länk skickas ut tre dagar innan evenemanget.  
ANMÄLAN: Intresseanmälan via formuläret längst ned på denna sida

”Tack för en bra dag! Vilken spännande och givande aktivitet!! I ärlighetens namn måste jag medge att jag nog var lite skeptisk när vi började planera detta i höstas men det var klockrent”. 
Feedback från företag som deltagit tidigare

Simuleringsspel i SAP S/4HANA

ERP Simulation Game är ett affärsimulerande spel där du och ditt team driver ett virtuellt företag på en konkurrenskraftig marknad. Med hjälp av ett live SAP S/4HANA system kommer ni att analysera, sälja, marknadsföra och optimera lagernivåerna för att vinna över era konkurrenter (medtävlande företag).  

ERPSim
Med analys i realtid kommer ditt lag att kunna följa upp och se resultaten av era beslut.

Spelet kommer ta dig och ditt lag genom planeringsprocessen, inköpsprocessen och försäljningsprocessen. Ditt lag kommer jobba med affärsstrategi, reagera på förändringar i marknaden och samarbeta över en end-to-end process. Simuleringsspelet stödjer analys i realtid vilket gör att ni enkelt kan följa upp och se resultaten av era beslut.  

Ni kommer få hands-on erfarenheter och bättre förståelse för affärsprocesser i en SAP S/4HANA miljö. Kunskaper och insikter som ni sedan kan ta med er tillbaka till er egna verksamhet.  

Varje lag / företag består av 3 – 5 personer och det krävs inga förkunskaper i SAP.  

”SAP ERP Simulation Game kräver inga förkunskaper i SAP. Spelet var fängslande och de två timmarna kändes väldigt korta. Spelet ger på ett enkelt sätt en bra förståelse för SAP S/4 och hur det är uppbyggt. Du får en snabb uppfattning om systemets potential som beslutsstöd och då hann vi ändå bara skrapa på ytan. Det gav en hel del tankar och idéer om hur man kan utveckla sin egna rapportering för att öka nyttan”.  
Feedback från företag som deltagit tidigare

Pris till vinnande lag 

Simuleringsspelet genomförs som en tävling men det viktiga är upplevelsen, insikterna och kunskapen ditt företag får med sig. Vi kommer dock att ha ett pris, i form av biljetter till höstens Implema Inspire, till alla deltagare i det vinnande laget.

Anmälan

Vill du och ditt företag vara med och spela ERP Simulation Game den 3 juni?
Gör er intresseanmälan i formuläret så tar vi kontakt med dig för att slutföra anmälan så att alla lagets deltagare kommer med. Deltagandet är kostnadsfritt och kräver varken för- eller efterarbete.

Har du frågor innan anmälan? Kontakta Birgitta Ward (formulär till höger).

Har du frågor kring eventet innan du anmäler ditt företag?

Välkommen att kontakta mig!
Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved

25 November 2021

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.