Aktuellt

Studenterna har sagt sitt – Implema in på Topp 10 listan

Implema tar plats på Karriärföretagens Topp 10 lista som den sjunde mest attraktiva och spännande arbetsgivaren för civilingenjörsstudenter.

Karriärföretagens Topp 10 lista är framröstad av 2 057 akademiska studenter mellan 20 och 30 år. I kategorin Civilingenjörer (år 1 – 2) tar sig Implema in på en hedrande sjundeplats.

Vi är så överraskade och stolta över den uppmärksamhet och erkännande Implema fått redan under det första året som invalt Karriärföretag. Det känns otroligt bra och det peppar oss att fortsätta lägga ner vår själ i dessa frågor, säger Oona Pipping, HR Manager Implema.  

Oona Pipping och Camilla Waernelius

Det är fantastiskt roligt att se att det arbete vi och våra kollegor gör inom området Employer Branding ger effekt, på riktigt! Vi jobbar hårt varje dag för en attraktiv arbetsplats för såväl seniora som yngre medarbetare, berättar Camilla Waernelius, Reqruitment & Employer Branding Manager Implema. Att studenter röstar in Implema på Topp 10 listan är ett kvitto på att vi gör mycket rätt.

Vid framtagandet av Topp 10 listan ombads studenterna att rösta på de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2021. Antal civilingenjörsstudenter som deltog i undersökningen var 567 stycken.

Tidigare under året blev Implema av Karriärföretagen även för första gången listat som en av 100 arbetsgivare som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.


Vill du bli en del av vårt team?

Vi på Implema fortsätter att växa och vi vill gärna bli fler medarbetare inom flera områden.

Vill du ingå i teamet som varje dag jobbar med Employer Branding, rekrytering och med att Implema ska vara en så attraktiv arbetsplats som möjligt? Just nu söker vi en HR Coordinator till vårt team.

Till vårt marketing team rekryterar vi nu både en Art Director och en Content Manager.

Vi växer och rekryterar kontinuerligt flera nya medarbetar till våra SAP och Microsoft team bland annat Applikationskonsult SAP EWM och SAP Basis Technology Consultant.

Fler möjligheter och mer om att jobba på Implema hittar du här.

Är du intresserad av Implema som arbetsgivare?

Varmt välkommen att höra av dig till mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll