Jobb

SAP Basis Technology Consultant

Implema fortsätter att växa! Nu söker vi en erfaren SAP Basis tekniker till Technology teamet. 
Job SAP konsult
Spela videoklipp
Spela filmen
Job SAP

Ditt uppdrag

Med gedigen erfarenhet och spetskompetens är Technology teamet på Implema ett av de starkaste SAP-teamen på marknaden. Främsta fokus för Technology teamet är att framtidssäkra våra kunders affär genom att säkerställa en trygg och stabil plattform och SAP miljö. I rollen som SAP Basis tekniker får du möjlighet att jobba både hands-on och som arkitekt. Du kommer att få variation i ditt arbete genom bredden i vår kundbas och utveckling genom ett nära samarbete och kunskapsdelning mellan dig och dina kollegor.  

Exempel på ansvarsområden:

 • Designa kunders SAP miljöer inklusive HANA och Fiori
 • Installera, konfigurera och anpassa SAP System
 • Installera, konfigurera och anpassa databaser till SAP System
 • Bistå i Implemas SAP certifierade drift
 • Hantera incidenter och prestandaproblem i SAP system

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du erfarenhet från en liknande roll på konsultsidanVi tror att du är van vid, och trivs med att jobba i större IT-projekt med stort kundfokus. Du har gedigen erfarenhet av SAP Basis samt installationer av SAP (S/4, ERP, PI/PO, BW etc.)Erfarenhet av SAP HANA samt andra databaser är ett stort plus. Likaså om du har erfarenhet av operativsystem såsom SUSE Linux och Windows. Du har en relevant utbildning från högskolauniversitet eller erfarenhet, är flytande i svenska och engelska (tal och skrift) samt har ett svenskt medborgarskap. 

För att vi ska trivas tillsammans är du en lagspelare som ser det som självklart att bidra till en bra teamkänsla. Du motiverar och får saker att hända genom ditt engagemang, driv och framåtdrift.  Du är en person som hellre kommer med lösningsförslag än problembeskrivningar och du skapar förtroende genom din expertisförmåga att dela kunskap och nyfikenhet på kundernas behov

Kompetens

 • Erfarenhet från en liknande roll på konsultsidan
 • Erfarenhet av att jobba i större IT-projekt med stort kundfokus
 • Erfarenhet av SAP Basis samt installationer av SAP (S/4, ERP, PI/PO, BW etc.)
 • Erfarenhet av SAP HANA samt andra databaser och operativsystem såsom SUSE Linux och Windows är ett stort plus

Värdefulla egenskaper

 • Konsultativ lösningsfinnare
 • Teamorienterad lagspelare
 • Förmåga att motivera, skapa förtroende och framdrift

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss! I rollen som SAP Basis arkitekt är din placering valfri finns det möjlighet till valfri placering med möjlighet att jobba hemifrån.

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

SAP Jobb

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager. Mellan vecka 28-32 checkar vi ut för semester, därefter fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Ha en fantastisk sommar!

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

Dela med dig
Dela