Jobb

Application Consultant SAP EWM

Implema fortsätter att växa! Nu söker vi en senior SAP logistik konsult som kan vidareutveckla våra kunder inom S/4 och EWM.
Job SAP konsult
Spela videoklipp
Spela filmen
SAP Jobb

Ditt uppdrag

din roll som applikationskonsult kommer du att jobba nära våra kunder i team tillsammans med erfarna kollegor. Din roll har både spets och bredd där du går in och agerar lösningsarkitekt i samtliga faser i implementationsprojekt som är kopplade till ditt fokusområde.  

Exempel på ansvarsområden:

 • Sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
 • Leda processdiskussioner samt föreslå och genomföra processförbättringar
 • Koordinera tredjepartsleverantörer samt integrationer till dessa

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av större implementations– och utvecklingsprojekt i roller med helhetsperspektiv. Dina arbetsdagar ser ofta olika ut och ditt fokus kan därför växla mellan att exemeplvis agera lösningsarkitekt ena dagen och ha kundmöten dagen efter, vi tror att det är en variation som du gillarDu får saker att hända genom ditt engagemang och din expertis inom konfigurering, integration och affärssystem. Givetvis har du spetskompetens inom SAP och väl utvecklad förståelse för moduler samt processer kopplat till lager. 

För att vi ska trivas tillsammans ser du det som självklart att jobba tillsammans med andra. Du analyserar och utvärderar resultat och har förståelse för teknikens roll i affärsprocesser. Du har förmåga att dela din erfarenhet och kunskap och inspirerar genom din framåtdrift och nyfikenhet på kundernas behov och affär.   

Kompetens

 • Konsulterfarenhet
 • Erfarenhet av större implementations- och utvecklingsprojekt
 • Expertis inom konfigurering, integration och affärssystem
 • Spetskompetens inom SAP och väl utvecklad förståelse för moduler samt processer kopplat till lager (warehouse)

Värdefulla egenskaper

 • Konsultativ lösningsfinnare
 • Analysförmåga och teknikintresse
 • Affärsförståelse
 • Teamorienterad

Implema erbjuder dig

Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Job SAP

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager. Mellan vecka 28-32 checkar vi ut för semester, därefter fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Ha en fantastisk sommar!

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

Dela med dig
Dela