Aktuellt

Implema har utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Vi är stolta över att Implema finns med på årets lista och har utsetts till Karriärföretag 2021.
Oona Pipping, HR Manager Implema

Det känns jättekul att vi får den här uppmärksamheten, säger Oona Pipping som är HR Manager på Implema. Vi har en bra mix av seniora medarbetare och unga talanger och det känns såklart spännande att Implema har utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.  

Juryns motivering:

Implema är ett stjärnskott som med ett utmärkt employer branding-arbete fångat vårt intresse. De kommunicerar på ett stilrent och modernt sätt där gemenskap alltid ligger i fokus. Med ett tydligt narrativ på deras hemsida visar Implema en stark företagskultur och som jobbsökande är det enkelt att orientera sig. Kombinerat med goda karriärmöjligheter är det ingen slump att Implema lyckas uppnå hög attraktivitet – Fantastiskt jobbat! Karriärföretagen utser härmed Implema till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete. Urvalet, och den slutgiltiga 100-listan, har gjorts av en jury bestående av experter inom employer branding och kommunikation. 

Pipping berättar att Implema jobbar mycket aktivt med rekrytering av såväl seniora medarbetare som unga medarbetare. Till nästa traineeprogram, som startar i juni, har man exempelvis fått in hela 500 ansökningar.  

Att vi skulle få 500 ansökningar var över förväntan och en trevlig överraskning. Det är så kul att det finns ett stort intresse för Implema och att arbetet vi lagt ned under lång tid ger resultat. Vi har varit aktiva och närvarande hos studenterna under hösten, även om det mesta i år har skett digitalt. Det finns ett stort intresse och vi känner verkligen att vi har ett bra varumärke och ett konkurrenskraftigt och attraktivt erbjudande som arbetsgivare. Det gäller självklart både seniora medarbetare och de som är i början av sin karriär. 

Vill du veta mer om Implema och möjligheter att utvecklas tillsammans med oss?

Besök våra jobbsida eller vår traineesidan.

Implema | Play

Är du nyfiken på Implema som arbetsgivare?

Välkommen att kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll