Aktuellt

Kom igång direkt: Microsoft Power Platform in a Day

Vill du och ditt företag få bättre insikter i hur ni kan använda Microsoft Power Platform för att skapa appar, intelligenta chatbottar, automatiserade processer samt få bättre insikter och ta mer datadrivna beslut? Med Implema som partner och ”Microsoft Power Platform in a Day” kan du komma igång direkt!

Microsoft Power Plattform är en kraftfull low-code / no-code plattform där du kan utveckla dina unika tjänster och effektivisera din verksamhet. Men var börjar du? 

Med Microsoft Power Platform in a Day tar du snabbt och effektivt första steget och skapar medvetenhet i din organisation kring vad Power Platform kan göra. 

Syftet med dagen är att inspirera, motivera och att skapa ett positivt magont för vad som är möjligt att göra för att ge slutanvändarna i organisationen verktygen att skapa värde genom innovation. Samtidigt som vi vill säkerställa att IT känner sig trygga i att det görs enligt rätt premisser, och att de har verktygen för att släppa Power Platform löst i organisationen, berättar Marica Lagerheim, Solution Architect Implema

Inom Microsoft Power Platform in a Day går vi igenom och diskuterar grunderna i Power Platform. Huvudfokus är på Power Apps och Power Automate.

Vi diskuterar även hur du och ditt företag på ett säkert och korrekt sätt kan komma igång med rätt ambitionsnivå anpassad efter de förutsättningar som finns i er organisation. 

Under dagen går vi även igenom hur man bygger ett stabilt regelverk och governance. Vi går även igenom hur ni kan driva användandet i ert företag. 

Med Implema får du en partner med kompetens och erfarenhet. En partner som samlat på sig insikter och lärdomar från andra kunders projekt. Det gör att du får en partner som kan coacha dig runt utmaningarna som finns. Du kan helt enkelt bygga bättre lösningar och applikationer mot ditt affärssystem. Vi jobbar nära, och i ett dynamiskt team, tillsammans med dig och din organisation.

Vill ni komma igång med Microsoft Power Platform? Kontakta oss idag!

Vill du diskutera möjligheterna med Microsoft Power Platform?

Varmt välkommen att höra av dig!
Dela med dig

Relaterat innehåll