Aktuellt

Jasinta Rajan ny CFO på Implema

Jasinta Rajan, med mycket värdefull erfarenhet från entreprenörsdrivna bolag med fokus på tillväxt och lönsamhet, har tillträtt som ny CFO på Implema. Rajan kommer, tillsammans med Implemas ledning och styrelse, rusta ekonomi och finansfunktionen inför bolagets fortsatta tillväxt.

Jasinta Rajan har, med mycket värdefull erfarenhet från entreprenörsdrivna bolag med fokus på tillväxt och lönsamhet, tillträtt som ny CFO på Implema. Rajan kommer, tillsammans med Implemas ledning och styrelse, rusta ekonomi och finansfunktionen inför bolagets fortsatta tillväxt.

Jasinta Rajan har drygt 20 års internationell erfarenhet från entreprenörsdrivna företag under tillväxt i roller som CFO och Business Controller. Hon har tidigare även arbetat på bolag som Ericsson, EY (tidigare Ernst & Young) och EF Education.

Hennes kunskaper inom privatkapitalbolag, professionellt styrelsearbete, finansiering, förvärv och strukturaffärer kommer bli avgörande för Implemas nästa resa.

Vi meddelade i augusti att vi fortsätter vår tillväxtresa i partnerskap med investeringsföretaget Litorina. Det kommer utmana, och ställa nya krav, på såväl mig som CEO som på bolaget i stort. Med Jasinta Rajan får vi den erfarenhet och kompetens som kommer krävas framåt i arbetet att effektivisera och göra bolaget starkare och skalbart för att stötta vår tillväxt framåt, säger Implemas CEO Jörgen Aronsson.

Som CFO på Implema har Rajan även uppdraget att coacha och ge stöd till Implemas affärsområden utifrån ett tillväxts- och lönsamhetsperspektiv.  

Det jag främst värdesätter med Implema är bolagets tydliga fokus på människan, kulturen och ledarskapet vilket även återspeglas i Implemas val av Litorina som ny partner, säger Jasinta Rajan. Implema växer och har en fin lönsamhet sedan tidigare. Tillsammans med Litorina får vi mer muskler att fortsätta den resan.

Den höga kompetensen hos kollegorna, och många mycket nöjda kunder, gör det verkligen inspirerande att få vara med och bidra och utforska nya områden. Samtidigt kommer vi värna om allt vi redan kan baserat på den utvecklingen bolaget gjort hittills.

Rajan tillträdde sin roll som ny CFO på Implema 1 september.

Har du frågor?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll