Implema växlar nu upp satsningen på Microsoft Dynamics

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Många företag har ett stort behov av uppgradering av sina affärssystemplattformar och Implema växlar nu upp satsningen. För tre år sedan påbörjades arbetet med att bygga upp ett nytt affärsområde kring Microsoft Dynamics. Satsningen har verkligen burit frukt och fokus nu ligger på att växa teamet.

Viktor Lundqvist har under hösten rekryterats som ny affärsområdeschef för Microsoft Dynamics och har stor erfarenhet inom området från tidigare, bl. a. som VD för Innofactor och tidigare Medius. Vi har också stärkt teamet med mer affärsutveckling, då Madeleine Hoffsten rekryterats in, som närmast kommer från Sigma IT, samt en ny konsultchef, Anna Östlund, med bakgrund från kundsidan (närmast Samhall), men även bred erfarenhet från andra ERP-bolag.

– Vi har nu stärkt upp teamet och har en stark struktur som kan driva tillväxten. Vår fokus ligger på att skapa värde och tillväxt hos våra kunder genom snabba leveranser, med fokus på standard. Under 2020 kommer vi växla upp tillväxten och räknar med att fördubbla vår styrka, säger Viktor Lundqvist. 

– Vi kommer rekrytera personal som dels kan Microsoft Dynamics sedan tidigare, såväl från konsultroller som från linjeroller, dels rekryterar vi också gärna konsulter med bakgrund från andra ERP-system som är duktiga på verksamhetsprocesser. Vi har dessutom har ett väldigt vasst och uppskattat traineeprogram som är en viktig källa att få unga duktiga personer att växa in i en konsultroll hos oss. Årets traineeprogram drar igång med full kraft i juni och rekryteringen till detta är i full gång. Roligt att se så stort intresse för det, avslutar Viktor.

Se våra lediga tjänster här: Jobba hos oss – Lediga tjänster

Om oss
Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem.  Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Viktor Lundqvist,
Business Area Manager Microsoft Dynamics

Vill du veta mer?

Jag kan berätta om vår satsning på Microsoft Dynamics.

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!