Aktuellt

Implema växer i region Syd

Implema ser en stark efterfrågan av sina tjänster inom affärssystemlösningar då de är en central del av digitaliseringsresan. Implema har idag 10 regionala kontor där Implema Syd är en av tillväxtregionerna.

Implema tar nu steget för att fortsätta sin tillväxt i södra Sverige när bolaget rekryterar Anders Hollerup som Key Account Manager och ”driver” för Implemas tillväxt i Syd. 

affärssystem syd skåne
Implema rekryterar Anders Hollerup som Key Account Manager och ”driver” för Implemas tillväxt i Syd. 

Katarina Sutrowitz, försäljningsdirektör säger så här om bolagets planer:

– Det finns utrymme att växa och ta plats i regionen. Vi vill skapa ett starkare nav i södra Sverige för att vara närmare såväl våra befintliga kunder som för att kunna säga ja till nya. Vi ser en stark efterfrågan hos kunderna då det är många som vill  utveckla och digitalisera sina affärsprocesser för att stärka sin konkurrenskraft. 

Katarina fortsätter:  

– Med Anders Hollerup som en ”driver” i teamet får vi en erfaren, stark och mycket kompetent person i rollen som Key Account Manager för befintliga och nya kunder samt ansvar för vår fortsatta utveckling i region Syd. Anders långa erfarenhet och kontaktnät på den skånska marknaden kommer vara väldigt viktiga och göra stor skillnad.”

Implema ser en stark efterfrågan av sina tjänster inom affärssystemlösningar då de är en central del av digitaliseringsresan. Implema har idag 10 regionala kontor där Implema Syd är en av tillväxtregionerna.

Anders Hollerup kommer närmast från CGI och påbörjade sin resa inom affärssystem på 1990-talet då han var med och implementerade olika SAP lösningarna på Tetra Pak i Lund och har därefter varit projektledare/programledare för ett flertal SAP och Microsoft implementationer. De senaste åren har Anders varit försäljningsansvarig för SAP hos CGI i Syd 

Så här säger Anders om sin nya roll:

– Jag hoppas att jag med min bakgrund och erfarenhet av affärssystem, då främst SAP samt med de relationer och kontakter som jag har skall kunna hjälpa till att bygga vidare och expandera Implemas verksamhet i södra Sverige. 

Anders kommer att tillträda sin tjänst i Januari 2021 – vi önskar Anders varmt välkommen till Implema!

Katarina Sutrowitz,
Sales Director SAP

Vill du veta mer om Implemas verksamhet i södra Sverige?

Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll