Implema på SAPSA Impuls 5-6 nov 2018

Implema på SAPSA Impuls 5-6 nov 2018

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema är på plats för SAPSA Impuls 2018! Besök gärna vår monter och prata med oss om snabbaste vägen till framtidens affärssystem.

Tisdag 6 november har vi ett pass kl 14:40 – 15:00 där vi berättar vi om SAP on Azure by Implema och hur vi hjälper dig att ta din SAP-miljö till Azure och Cloud.

Vi ser fram emot att träffa dig!

14:40- 15:00 SAP on Azure by Implema 
Med SAP on Azure by Implema hjälper vi dig att ta din SAP-miljö till Azure och Cloud. Du kan skörda fördelarna med modern cloud-teknik samtidigt som du bibehåller samma höga nivå av stabilitet och service när det gäller drift och övervakning.
I denna föreläsning berättar vi mer om tjänsten SAP on Azure by Implema. En smart väg till effektiva och sammanhållna processer.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?