Aktuellt

Implema ny Cloud-partner hos Medius

Medius och Implema har ingått ett partneravtal där Implema blir återförsäljare och implementeringspartner av Medius molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering i SAP och Microsoft Dynamics 365.

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics 365 och guidar kunden till snabbaste vägen till framtidens affärssystem.

Medius är en ledande global leverantör av molnbaserade lösningar som effektiviserar och automatiserar hela fakturahanteringsprocessen. Lösningen MediusFlow hjälper företag att uppnå en högre grad av fullt automatiserad fakturahantering och samtidigt få bättre finansiell kontroll.

Vi är glada att starta detta samarbete med Medius och tror att MediusFlow kommer att passa utmärkt till våra kunder som har en molnstrategi och som vill förenkla och automatisera fakturahanteringen. Implema och Medius vänder sig till samma kundsegment och har liknande värderingar och kultur vilket är viktigt för att partnerskapet ska fungera bra”, säger Johan Kyllönen Sales Director på Implema.

Implema har flera kunder som redan valt Medius lösning för att automatisera sin fakturahantering och ett antal kunder som är i utvärderingsfas.

”Vi är övertygade om att samarbetet med Implema kommer att gynna våra gemensamma och nya kunder”, säger Ulf Schnürer, partneransvarig på Medius. ”Implema är erkända på marknaden för sin kunskap och effektiva leveranser av affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics, där även vi på Medius har varit mycket framgångsrika. Vi ser fram emot ett spännande samarbete där vi tillsammans kan hjälpa SAP- och Microsoft Dynamics-kunder till en effektivare fakturahantering.”

Mer information

Jörgen Aronsson, CEO Implema
e-post: jorgen.aronsson@implema.se                                                                        tel: 0706 44 84 18

Fredrik Andre, VP Global Marketing                                            
e-post: fredrik.andre@medius.com
 tel: 0709-239381                                                                                                       

Ulf Schnürer, Partneransvarig Medius
e-post: ulf.schurer@medius.se
tel: 073 427 38 96

Om Implema

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärsstödslösningar baserat på marknadens ledande affärssystem: SAP och Microsoft Dynamics. 

Med 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. 

Implema har huvudkontor i Stockholm med lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. 

Företaget, som grundades 1998, omsätter 200 miljoner kronor och har 120 medarbetare. Implema ägs fortfarande av de fyra grundarna som allihop är aktiva på heltid i bolaget. 

implema.se      

Om Medius

Medius är en ledande global leverantör av molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering. Genom att automatisera och förenkla hela fakturahanteringsprocessen erbjuder lösningen MediusFlow en hög nivå fullt automatiserad (touchless) fakturahantering, kortare ledtider, ökad kontroll och förbättrad insyn över finansiella nyckeltal. 

Företaget har fler än 2.500 kunder över hela världen, och över 150.000 unika användare av cloudlösningarna, som tillsammans årligen hanterar mer än 52 miljoner fakturor, med fokus på detaljhandel, tillverkning och servicebranscherna.

Medius grundades 2001 och ägs av Marlin Equity Partners. Företaget har fler än 220 anställda på kontor i Sverige (HK), USA, Australien, Danmark, Norge, Nederländerna och Polen.

 Läs mer på mediusflow.com/sv-se

Implema | Play
Dela med dig

Relaterat innehåll