Implema Inspire: Tillsammans kan vi göra skillnad

Implema Inspire: Tillsammans kan vi göra skillnad

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Årets Implema Inspire är till ända. Två dagar fyllda av inspiration, erfarenhetsutbyte, reflektion och möten mellan människor.

Bilden: Jörgen Aronsson Implema, Håkan Strömbeck SAP, Joacim Damgard Microsoft, Anna Granö HPE

– Jag är glad att så många valde att stanna upp och reflektera och investera tid i morgondagen, säger Implemas VD Jörgen Aronsson, efter årets stora affärssystemevent Implema Inspire. Jag vill framförallt tacka de kunder som medverkade och delade med sig av sina erfarenheter och lösningar samt Joacim Damgard Microsoft, Anna Granö HPE och Håkan Strömbeck SAP

Implema Inspire skapades för att erbjuda en mötesplats för kunder att dela med sig av sina erfarenheter och på ett effektivt sätt ta del av senaste trenderna och framförallt få dem översatta till våra kunders vardag.

– Det vi framförallt tar med oss från årets Implema Inspire är att det är viktigare än någonsin att jobba tillsammans: leverantörer, partners och kunder. Då kan vi göra skillnad och skapa kundnytta på riktigt för våra kunder. Tekniken är möjliggörare men i grund och botten handlar det om människor. 

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?