Aktuellt

Välkommen till Implema Meets Malmö 16 maj

Snart är det dags för Implema Meets Malmö igen! Varmt välkommen till en eftermiddag fylld av nyheter, kunskap och inspiration samt mingel och AW!  

 
När: 16 maj 2024, incheckning från klockan 15.00  
Var: Implemas kontor, Djäknegatan 2a, Malmö  
För: Implemas kunder, partners och andra Implema-vänner 
 
Program: 
15.00-15.30: Incheckning och mingel 
15.30-18.00: Kunskaps- och inspirationspass, läs mer om passen nedan 
18.00-  Mingel med mingelmat och dryck  
 

Programpunkter: 
 
Pass 1: Kundcase FUJIFILM Diosynth Biotechnologies  
FUJIFILM Diosynth Biotechnologies är en global kontraktstillverkare av läkemedel (CDMO-partner). De fokuserar på att kombinera tekniskt ledarskap inom cellodling, mikrobiell fermentering och cell- och genterapi med cGMP-tillverkningsanläggningar i världsklass i syfte att utveckla morgondagens läkemedel. Här berättar de om sin SAP-resa, en ERP-implementering inom Life Science på rekordtid, internationell utrullning, nya fabriksuppsättningar och flytt till SAP Private Cloud. FUJIFILM kommer att dela med sig av sina erfarenheter, framgångsfaktorer, lärdomar och resan framåt.  
Talare: Paulius Pakalniskis, Global Head of ERP & Enterprise Services och Venkata Suresh Bandaru , Global Lead SAP Technology, Security & Compliance. Båda från FUJIFILM Diosynth Biotechnologies 
 
Pass 2: Generativ AI i praktiken – var finns den stora nyttan för verksamheten idag?  
Det är fortsatt stort fokus på generativ AI. Här ger vi en överblick över de praktiska möjligheter som finns med AI idag utifrån tydliga verksamhetsbehov. Tyngdpunkten är på värdeskapande samt praktisk och tydlig verksamhetsnytta. Sessionen är interaktiv och frågor uppmuntras, så ta gärna med frågeställningar från er egen verksamhet.  
Talare: Mathias Arvidsson, Business Area Manager och Jens Wallgren, Senior Consultant Integrations, båda från Implema  
 

Pass 3: Få ut mer värde ur affärssystemet: Exemplet Snabba bokslut 
Implema har ett flertal tjänster som maximerar våra kunders ERP-värden. Här visar vi ett konkret exempel på hur bokslutsprocessen blir mer effektiv och av högre kvalitet genom att på ett enkelt sätt använda funktioner som redan finns i Dynamics och i SAP. Det kan frigöra upp till 8-10 dagar per månad – tid som kan användas för mer värdeskapande arbete inom tex redovisning/controlling. 
Talare:Cristina Stomberg, Senior Consultant Dynamics och Ann Karblom, Business Consultant, båda från Implema   

 
Pass 4: Så framtidssäkrar ni verksamheten 
I ljuset av en allt snabbare förändringstakt, efterfrågar alltfler sätt att ”framtidssäkra” sina företag. Och det finns sätt att göra sig redo. I takt med att ny teknik spelar en allt större roll för att skapa företagsvärde och konkurrensfördelar, är det viktigare än någonsin att IT samarbetar nära och effektivt med övriga verksamheten. Vad innebär det för IT? Hur vet vi att vi gör rätt saker som gynnar verksamheten? Och hur behöver vi arbeta för att säkerställa att företaget drar full nytta av affärssystemet och ny teknik?  
Talare: Jörgen Aronsson, CEO Implema 
 
OBS! Samtliga pass hålls på engelska då vi kommer att ha icke svensktalande gäster.  
 
Varmt välkommen!

Om Implema Meets 
Med Implema Meets vill vi samla kunder, partners och andra Implema-vänner som finns lokalt i de olika områden där vi har kontor. Vi har utvecklat det här konceptet inte bara för att umgås och nätverka, utan också för att inspirera, utbilda och lära från varandra genom kundcase, föredrag och workshops. 

Dela med dig

Relaterat innehåll