Aktuellt

Välkommen till Implema MEETS Malmö 12/5

Den 12 maj vill vi hälsa dig varmt välkommen till invigningen av vårt nya kontor i Malmö. Utöver tillfället att fira vårt nya kontor tillsammans med dig kommer vi under denna tillställning även lansera vårt nya nätverkskoncept Implema Meets. Under dessa nätverksträffar vill vi kombinera kunskap, insikter och inspiration med en trevlig stund ihop.

Med Implema Meets vill vi samla kunder, partners och andra Implema-vänner som finns lokalt på de olika områden där vi har kontor. Från klockan 15.30 den 12 maj håller vi ett eftermiddagsseminarium i tre delar som sedan efterföljs av mat, dryck och mingel i gott umgänge.

Program:
15.00-15.30: Incheckning och mingel
15.30-17.30: Kunskaps- och inspirationspass, se mer information om passen nedan.
17.30: Mingel med mat och dryck för dem som vill vara kvar

Pass 1

User Experience – UX, Marica Lagerheim och Melanie Lauber, Implema

En överflygning av vanliga UX misstag och hur man går från ett systemorienterat perspektiv till ett användarvänligt perspektiv med inspirerande exempel på före och efter processer där man satt slutanvändaren i fokus. 


Pass 2

En integrationsplattform för alla integrationer, Implema och Bona

Ingemar Kristensson från Bona berättar tillsammans med Carl-Johan Nordqvist från Implema om Bonas satsning på SAP Integration Suite som deras kommande plattform för samtliga integrationer.

Pass 3

Business Consulting, Pär Hansson, Implema

Pär Hansson från Implema ger en Introduktion till Implema Business Consulting där vi arbetar med verktyg/metoder för att hjälpa våra kunder med kravfångst, prioritering och beslut. Exempel på Implemas tjänster inom detta område är, Decision sprint, Grow sprint, Design sprint och Project readiness

När: Den 12 maj kl. 15.00
Var: Implema,  Djäknegatan 2A, 211 35 Malmö

För närvarande är Implema MEETS Malmö fullsatt. Sätt gärna upp dig på väntlistan, så hör vi av oss om det blir platser lediga. Tack på förhand!

Har du frågor om Implema MEETS Malmö den 12 maj?

Varmt välkommen att kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll