Träffa Implema på LARM – Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag den 11 feb

Träffa Implema på LARM – Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag den 11 feb

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Här får du möjlighet att knyta kontakter med drygt 150 utställare från industri-, it-, bank- och konsultföretag, samt kommun- och branschorganisationer.

Implema är där och i vår monter träffar du Malin Fransson, applikationskonsult, Jens Wallgren och Stigove Berglund, två av 2019 års traineer och Viktor Lundqvist, affärsområdeschef Microsoft Dynamics. Under dagen kan du boka in kontaktsamtal med oss och höra mer om oss och vårt traineeprogram med start i juni i år och som vi just nu rekryterar till.

Om oss
Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem.  Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

Läs mer om LARM – Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag

Läs mer om Implemas Traineeprogram

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Oona Pipping,
HR Business Partner

Vill du veta mer?

Implemas Traineeprogram
Oona Pipping

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?