Träffa Implema på LARM – Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag den 11 feb

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Här får du möjlighet att knyta kontakter med drygt 150 utställare från industri-, it-, bank- och konsultföretag, samt kommun- och branschorganisationer.

Implema är där och i vår monter träffar du Malin Fransson, applikationskonsult, Jens Wallgren och Stigove Berglund, två av 2019 års traineer och Viktor Lundqvist, affärsområdeschef Microsoft Dynamics. Under dagen kan du boka in kontaktsamtal med oss och höra mer om oss och vårt traineeprogram med start i juni i år och som vi just nu rekryterar till.

Om oss
Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem.  Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

Läs mer om LARM – Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag

Läs mer om Implemas Traineeprogram

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Oona Pipping,
HR Business Partner

Vill du veta mer?

Implemas Traineeprogram
Oona Pipping

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!