Aktuellt

Microsoft Power Platform In A Day 21 april: Att komma igång med Power Apps och Power Automate samt bygga upp en stabil governance

Microsoft Power Platform ger er en kraftfull low-code/no-code plattform där ni kan analysera data för bättre insikter och beslut, skapa anpassade appar, automatisera processer och flöden och skapa intelligenta chattbotar. Implema hjälper er organisation att komma igång.

Vi har kompetensen och erfarenheten i verktygen och jobbar med våra kunder i frågor kring bland annat datasäkerhet, övervakning, governance och regelverk samt hur ni kan driva användandet i er organisation.

Därför hälsar vi dig varmt välkommen till Implemas senaste online event: Power Platform in a day den 21 april.  Tillsammans med vår partner Market Partner, vill vi hjälpa våra kunder att smart och effektivt komma igång med Microsoft Power Platform. 

Under en tre timmars session håller vi en genomgång och diskussion kring Power Platform med huvudfokus på Power Apps och Power Automate samt hur man bygger upp en stabil governance. Till det kommer vi också hålla diskussioner i break out rooms.

Program

09.00 – 10.05: Välkommen, introduktion, case och inspirationsscenarios
10.05 – 10.35: Diskussion i två grupper, Implema och Market Partner
10.35 – 10.45: Paus
10.45 – 11.30: Governance, ”Hur man kommer igång säkert”, Implema
11.30 – 11.50: Diskussion i två grupper, hur ser det ut i din organisation? 
11.50 – 12.00: Wrap up, avslut och information inför nästa event, Implema

Vi kommer därtill att lägga fokus vid att öka medvetenheten kring vad Power Platform kan göra i organisationen. Inte bara för att säkerställa att ni på ett säkert och korrekt sätt kan komma igång  utan också jobbar med rätt ambitionsnivå anpassat till de förutsättningar som finns i organisationen. Detta är startskottet på ett nytt kompetensutvecklingsformat och vi planerar för ytterligare aktiviteter kring Power Platform senare i år. Ni kommer att få ta del av konkret kunskap i hur ni kan bygga appar, automatiseringsflöden som lösa problem och utmaningar i er dagliga verksamhet. 

Anmälan sker via e-post till birgitta.ward@implema.se – ange Power Platform In A Day 21/4.

Varmt välkomna!
Implema och Market Partner

Är du intresserad av att delta på Power Platform In A Day den 21/4?

Anmäl dig till mig här eller via e-post!
Dela med dig

Relaterat innehåll