Implema med på SAP Roadshow 12-14 nov

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Det intelligenta företagandet och vägen till hållbar tillväxt – ta del av de viktigaste utmaningarna för att framtidssäkra ditt företag på SAP Roadshow

Under en späckad förmiddag sätter vi ljus på de tre viktigaste utmaningarna för att framtidssäkra ditt företag – innovation, medarbetare och kundnytta. Du kommer att få vägledning av experter och lyssna till rådgivare Herbert Nathan som ger en oberoende analys och marknadsöversikt av affärssystem på den svenska marknaden. Implema är på plats och i år är Carl-Johan Nordqvist en av talarna på temat Innovation i affärsprocesserna med framtidens ERP.

”Förmågan att leverera affärssystem snabbt är viktigare än någonsin, så att det blir mer tid över till att utveckla affärsprocesserna” säger Carl-Johan.

Vi kommer i år besöka
Sundsvall, 12 november, Falun 13 november och avslutar i Jönköping 14 november.

Läs mer och anmäl dig här: https://events.sap.com/se/roadshow-sweden/en/home

Se även filmen nedan

Varmt välkommen!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Katarina Sutrowitz,
Sales Director SAP

Vill du veta mer om Implema?

Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att framtidssäkra ditt företag.
Katarina Sutrowitz

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!