Aktuellt

Är du Implemas nya trainee?

Torsdagen den 7:e februari kommer Implema att finnas på Traineeguidens evenemang Speed Talent 2019 i Waterfront Building i Stockholm, där vi fortsätter satsningen på vårt framgångsrika traineeprogram. Implema har vuxit snabbt de senaste åren och söker hela tiden nya talanger som vill bli en del av vårt engagerade gäng som ska forma Implemas framtid.

Sex nya traineer ska finnas på plats hos Implema på några av våra elva svenska lokalkontor med start i mitten / slutet av augusti i år. Framförallt är det civilingenjörer inom datateknik eller logistik, civilekonomer inriktade på redovisning eller controlling, samt datavetare, systemvetare och ingenjörer inom mjukvaruutveckling som är av intresse för traineeprogrammet i år.

Inom Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter. Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla företags affärsprocesser och vi tycker det är kul att jobba tillsammans i kundteam.

Om du inte kan komma på Speed Talent 2019 i Stockholm så kanske du planerar att gå på arbetsmarknadsdagen i Lund den 21:a februari, där vi också kommer att finnas. Eller något annat av de evenemang där vi ska träffa just de talanger som vi hoppas ska bli en del av Implemafamiljen.

Om du är intresserad av att söka till Traineeprogrammet hos Implema, eller bara vill veta mer om hur det fungerar, titta in på vår sajt där du också kan se intervjuer med våra tidigare traineer: https://implema.se/jobba-hos-oss/traineeprogram

Dela med dig

Relaterat innehåll