Är du Implemas nya trainee?

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Torsdagen den 7:e februari kommer Implema att finnas på Traineeguidens evenemang Speed Talent 2019 i Waterfront Building i Stockholm, där vi fortsätter satsningen på vårt framgångsrika traineeprogram. Implema har vuxit snabbt de senaste åren och söker hela tiden nya talanger som vill bli en del av vårt engagerade gäng som ska forma Implemas framtid.

Sex nya traineer ska finnas på plats hos Implema på några av våra elva svenska lokalkontor med start i mitten / slutet av augusti i år. Framförallt är det civilingenjörer inom datateknik eller logistik, civilekonomer inriktade på redovisning eller controlling, samt datavetare, systemvetare och ingenjörer inom mjukvaruutveckling som är av intresse för traineeprogrammet i år.

Inom Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter. Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla företags affärsprocesser och vi tycker det är kul att jobba tillsammans i kundteam.

Om du inte kan komma på Speed Talent 2019 i Stockholm så kanske du planerar att gå på arbetsmarknadsdagen i Lund den 21:a februari, där vi också kommer att finnas. Eller något annat av de evenemang där vi ska träffa just de talanger som vi hoppas ska bli en del av Implemafamiljen.

Om du är intresserad av att söka till Traineeprogrammet hos Implema, eller bara vill veta mer om hur det fungerar, titta in på vår sajt där du också kan se intervjuer med våra tidigare traineer: https://implema.se/jobba-hos-oss/traineeprogram

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Oona Pipping,
HR Business Partner

Vill du veta mer om Implema som arbetsgivare?

Välkommen att höra av dig till mig. Jag svarar gärna på dina frågor och funderingar.
Oona Pipping

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!