Välkommen till Implema Inspire 2020

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema Inspire
Nu är det dags att boka in nästa års Implema Inspire. Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med aktuella kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd. Den 17 september 2020 ses vi igen. I år har vi valt att utveckla Implema Inspire till ett digitalt event.

Inspire är den givna mötesplatsen för beslutsfattare och nyckelpersoner med fokus på affärssystem och digitalisering. Här kan du ta del av framgångsrika digitaliseringsprojekt, lyssna till inspirerande talare och få nyttiga expertråd, samtidigt som du nätverkar med branschkollegor och leverantörer, allt på vår digitala mötesplats, var du än befinner dig. Bakom eventet står Implema, Sveriges ledande leverantör av effektiva affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics.

För dig som vill återuppleva eller ta del av några av årets Implema Inspire ögonblick, klicka på knappen nedan.

Vi återkommer med mer information och anmälningslänk inom kort.

I år har vi utvecklat eventet till en digital mötesplats och hoppas att du har möjlighet att komma. Föranmäl dig direkt så ses vi i september!

Varmt välkomna!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.

Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Efter en förstudie under våren 2020 valde bolaget att gå vidare med Implema som partner för implementering av SAP S/4HANA.

Elcowire Group väljer Implema som partner för implementation och hosting av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter.

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!