Välkommen till Implema Inspire 2020

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema Inspire
Nu är det dags att boka in nästa års Implema Inspire. Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med aktuella kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd. Den 17 september 2020 ses vi igen. I år har vi valt att utveckla Implema Inspire till ett digitalt event.

Inspire är den givna mötesplatsen för beslutsfattare och nyckelpersoner med fokus på affärssystem och digitalisering. Här kan du ta del av framgångsrika digitaliseringsprojekt, lyssna till inspirerande talare och få nyttiga expertråd, samtidigt som du nätverkar med branschkollegor och leverantörer, allt på vår digitala mötesplats, var du än befinner dig. Bakom eventet står Implema, Sveriges ledande leverantör av effektiva affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics.

För dig som vill återuppleva eller ta del av några av årets Implema Inspire ögonblick, klicka på knappen nedan.

Vi återkommer med mer information och anmälningslänk inom kort.

I år har vi utvecklat eventet till en digital mötesplats och hoppas att du har möjlighet att komma. Föranmäl dig direkt så ses vi i september!

Varmt välkomna!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!