Aktuellt

”Jag har fått ett fantastiskt utrymme att lyfta och testa nya koncept”

I november 2019 fick Implema efterlängtad förstärkning till Microsoft Dynamics-teamet genom Madeleine Hoffsten. I rollen som Sales- and Business Development Manager har Madeleine hjälpt teamet att ta sälj- och affärsutvecklingen till nästa nivå. Två och ett halvt år senare väntar nya äventyr för henne och det är dags för oss att skiljas åt. Men innan vi släpper vidare Madeleine med våra lyckönskningar vill vi passa på att sammanfatta hennes tid hos oss.

IMPLEMA ALUMNI

Madeleine Hoffsten

Implema och Madeleine klickade direkt och hon har sedan sin första dag varit driven, nyfiken och oavkortat haft kundernas bästa i fokus. Med sin mångfacetterade bakgrund som applikationskonsult, projektledare och konsultchef och tidigare erfarenhet från sälj inom Dynamics var Madeleine en ”perfect fit” i sin roll som kombinerade sälj och affärsutveckling hos oss. Under sin tid har Madeleine drivit projekt, paketerat nya tjänster – med vår One Version-paketering som tydligt exempel. Orädd, teamorienterad och lyhörd har Madeleine varit en bärande brygga mellan Implema och våra kunder.

Madeleine Hoffsten i mitten

Min roll på Implema har varit väldigt tacksam; jag har fått ett fantastiskt utrymme att lyfta och testa nya koncept tillsammans med kunderna och alltid med ett starkt stöd från teamet. Det har alltid funnits kollegor och chefer bakom kulisserna som lyssnat, pushat och peppat. Deras förtroende för mig har hjälpt mig oerhört att tro på mig själv och våga ta kliv framåt i en, för mig, helt ny yrkesroll, berättar Madeleine

En central del av Implemas företagskultur är att testa nytt och testa lite till – och att man med laget i ryggen är med och påverkar, oavsett roll. I väggarna sitter också en mentalitet att starta upp initiativ, testa och utveckla, steg för steg tillsammans för att hitta vägar framåt. En viktig utgångspunkt i vårt arbetssätt Implema Way är ärlighet och transparens, mot varandra och mot våra kunder.

Något som tidigt gjort starkt intryck på mig är Implemas ärlighet och transparens, i alla lägen. Vi säger som det är utan krusiduller och lever efter devisen good enough for now, safe enough to try genomgående. Det här förhållningssättet har också tagit oss ifrån en ett traditionellt ”kund – leverantör”-förhållande till att istället bilda ett team med kunderna, fortsätter Madeleine

Hur spännande de kommande nya utmaningarna, arbetsuppgifterna och kollegorna än må vara är Madeleine mån om att värna om sin tid hos Implema och särskilt alla de kollegor hon fått arbeta tillsammans med. Att vi är många på Implema med olika bakgrund, kompetenser och intressen har enligt Madeleine tillfört ett enormt värde för henne, i såväl det yrkesmässiga som det sociala. Inte bara har det bidragit till att maximera potentialen i projekt utan det har gjort det kul att gå till jobbet varje dag.  

Ända sedan första intervjun har jag trivts på Implema och känt mig hemma i ett glatt och roligt gäng. Det finns en stolthet och glädje i det vi gör och den fina lagandan har skapat en trygghet i arbetsvardagen. Här ställer vi upp och backar varandra, ingen lämnas i sticket och olika utmaningar, högt som lågt, har vi alltid hjälpts åt att ta oss igenom. Därutöver har vi kompletterat varandra på många och olika sätt. Sammanhållningen kommer jag att sakna, avslutar Madeleine.

Framöver hittar vi Madeleine som Partner Development Manager hos Microsoft och trots tomrummet som uppstår blir inte avståndet alltför långt mellan oss. Med det sagt önskar vi givetvis dig alla lycka till hos Microsoft övertygade om att du kommer briljera i vad du än tar dig för – så stort grattis Microsoft till en utmärkt rekrytering!

Dela med dig

Relaterat innehåll