Implema stärker sitt team för fortsatt tillväxt!

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema Jörgen Aronsson Camilla Waernelius
Implema fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande. Bolaget ser en fortsatt stark efterfrågan på sina tjänster, såväl för nyimplementation av affärssystem som för uppgraderingar av befintliga.

Implema fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande. Bolaget ser en fortsatt stark efterfrågan på sina tjänster, såväl för nyimplementation av affärssystem som för uppgraderingar av befintliga affärssystem. Jörgen Aronsson, VD och medgrundare till Implema säger:

– Vi har en mycket stark efterfrågan från såväl befintliga som nya kunder där vår mission, att framtidsäkra kundens affär genom intelligent digitalisering.  Vårt unika arbetssätt, Implema Way, som ger kunden den snabbaste och tryggaste vägen till framtidens affärssystem, är mer relevant än någonsin.  Han fortsätter:

– För oss är det centralt att attrahera framtidens talanger och bibehålla och stärka vårt 130 personer starka team för att kunna bidra till att framtidssäkra våra kunders affärer.

Genom att rekrytera Camilla Waernelius i den nyinrättade rollen som Employer Branding och Rekryteringsansvarig stärker Implema sitt team ytterligare och så här säger Camilla om sitt uppdrag:

För att kunna framtidssäkra våra kunders affär måste vi själva ligga i framkant, det gäller såväl rekrytering och kandidatupplevelse som branding och attraction. Jag är superglad för att få möjlighet att ta mig an detta spännande uppdrag. Jag får dessutom förmånen att jobba tillsammans med drivna, engagerade och proffsiga kollegor, vilket är helt fantastiskt!

Camilla har lång erfarenhet av att jobba med både rekrytering och employer branding. Hon har varit en mycket uppskattad samarbetspartner, medarbetare och kollega i tidigare roller som exempelvis Senior Rekryteringskonsult, Recruitment Manager och HR Business Partner.

I fokus nu är att intensifiera och avsluta vårens omfattande traineerekrytering och där Implema i juni kommer ta emot 15 nya stjärnskott, parallellt pågår arbetet med rekryteringen av såväl specialister inom såväl SAP som Dynamics. Bolaget kommer under året stärka teamet med ytterligare 10 personer.

Se våra lediga tjänster här: Jobba hos oss – Lediga tjänster

Om oss

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem.  Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Jörgen Aronsson,
CEO/CO-Founder

Vill du veta mer om Implema?

Kontakta gärna mig.
Jörgen Aronsson

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande. Bolaget ser en fortsatt stark efterfrågan på sina tjänster, såväl för nyimplementation av affärssystem som för uppgraderingar av befintliga.

Implema stärker sitt team för fortsatt tillväxt!

Årets första Användarförening går av stapeln den 26 mars i Stockholm och det är ett rekordstort intresse berättar Madeleine Hoffsten, Affärsutvecklingsansvarig på Implema.

Rekordstort intresse för Användarföreningen Dynamics365!

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?