Implema och Polypeptide i final för Årets Affärssystemprojekt 2017

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema är återigen i final för den årliga utmärkelsen Årets Affärssystemprojekt som kommer att utdelas i Sverige på konferensen Forum Affärssystem & HR 2017 den 9 maj. Vinnaren utses av en oberoende jury av personer från svensk akademi, näringsliv samt branschexperter.

Förra året vann Implema utmärkelsen tillsammans med Medivir för implementeringen av SAP S/4HANA och år är det vår implementering av Microsoft Dynamics AX hos Polypeptide som gått till final.

– Detta är en av de finaste utmärkelserna man kan få inom vår bransch, säger Jörgen Aronsson, VD på Implema. Detta bekräftar Implemas ledande position med snabba och effektiva projekt på tid och budget, med snabb kundnytta, fortsätter Aronsson. Vi visar också att vi kan genomföra detta oberoende av affärssystem, säger Aronsson vidare.

– Vi är mitt uppe i ett teknikskifte som gör att många företag har behov av att framtidssäkra sina system. Många sitter kvar med system som byttes innan milleniumskiftet, de är nu mer än 20 år gamla och är i behov av uppgraderingar. Implemas starka implementationskultur gör skillnad för att kunna göra detta på ett snabbt och effektivt sätt, avslutar Aronsson.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter. Vill du veta mer? Anmäl dig till Implema Inspire – ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering!

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!

Robin Teigland har kallats Sveriges ”startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”. Nu gästar hon Implema Inspire!

Inspireras av Robin Teigland på årets Implema Inspire!

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund