Implema fortsätter att växa i Norrland

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema fortsätter sin expansion och vi kan hälsa tre stycken seniora medarbetare välkomna till våra kontor i Norrland. Det är Mats Engström och Birgitta Näslund i Sundsvall samt Fredrik Nyberg i Umeå. Implema är därmed 10 medarbetare i Norrland.

– Anledningen är att vi ser en kraftig efterfrågan på Implemas tjänster, säger Jörgen Aronsson, VD på Implema och en av grundarna.

– Vi är mitt uppe i ett teknikskifte som gör att många företag har behov av att framtidssäkra sina affärssystem. Många sitter kvar med affärssystem som byttes innan milleniumskiftet, de är nu mer än 20 år gamla och är i behov av uppgraderingar. Implemas starka implementationskultur gör skillnad för att kunna göra detta på ett snabbt och effektivt sätt, fortsätter Aronsson.

Implema jobbar mycket nära våra kunder med att utveckla affärsprocesser baserat på SAP och Microsoft Dynamics.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!