Implema etablerar nytt kontor i Sundsvall

Implema etablerar nytt kontor i Sundsvall

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema fortsätter att expandera och växa i norra Sverige. Tidigare i år öppnades ett kontor i Umeå. Nu öppnar företaget även ett kontor i Sundsvall.

Implema har erbjudit tjänster och lösningar på affärssystemet SAP sedan 1998. Våren 2015 blev Implema partner till ännu två ledande affärssystemleverantörer: Microsoft Dynamics och IFS.

Implema kommer med nästan 20 års erfarenhet av framgångsrika affärssystemprojekt. De flesta av företagets kunder är idag medelstora till stora svenska företag med internationell verksamhet och bolag i flera länder. Framgångsfaktorn är snabba projekt och nöjda kunder.

– Vi på Implema jobbar mycket nära våra kunder med att utveckla affärsprocesser baserat på SAP, Microsoft Dynamics AX och IFS Applications, säger Jörgen Aronsson VD och en av Implemas grundare. I och med etableringen i Umeå och nu även i Sundsvall når vi nya kunder i norra Sverige. Kunder som behöver en stark affärssystempartner. Vår plan är att fortsätta växa och rekrytera i takt med efterfrågan.

Konsultchef för Implemas verksamhet i norra Sverige blir Pia Nordstrand.

Nordstrand kommer närmast från Sogeti i Sundsvall och har jobbat med SAP som applikationskonsult och projektledare sedan 1998.

Vi hälsar samtidigt ytterligare två nya seniora medarbetare välkomna till Implema.

Anders Nilsson är BI-konsult och kommer utgå från vårt kontor i Umeå.

I Sundsvall hälsar vi förutom konsultchef Pia Nordstrand även SAP-konsulten Katrin Kristiansson varmt välkomna.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?