Aktuellt

Implema är årets SAP Business Partner of the Year 2020

Implema har på SAPs årliga partner kick off återigen utsetts till årets SAP Business Partner of the Year. Det är andra året i rad, och tionde gången sammanlagt sedan 2007, som Implema får priset.

Det känns inspirerande och rikigt bra att vi ännu en gång får möjlighet att uppmärksamma Implema som årets ”Business partner of the year”. Vi uppskattar verkligen det gedigna och långsiktiga arbete de år efter år gör hos våra kunder och att de på ett outtröttligt sätt alltid sätter kundens affär i fokus, säger Mats Holmberg, partneransvarig SAP Sverige.

Mats Holmberg, partneransvarig SAP Sverige

SAPs motivering

SAP motiverar valet av Implema som SAP Business Partner of the Year 2020 med:

”Genom att på ett dedikerat och kunnigt sätt ta till sig nya tekniska plattformar och lösningar kombinerat med stor nyfikenhet samt att alltid lojalt fullfölja överenskomna åtaganden och överenskommelser har denna partner överträffat uppsatta mål för både OnPrem och Cloud försäljning och funnit ett antal nya kunder under året 2020. De har dessutom genomför ett stort implementationsprojekt helt på distans via digitala verktyg samt lyckats med bedriften att sälja implementationsprojekt i två andra nordiska länder och därmed stärkt sin egen och SAPs kundplattform”.

Årets partner för tionde gången

Detta är tionde gången sedan 2007 som Implema uppmärksammas som SAP Business Partner of the Year. Implema har även, vid flera tillfällen, fått motsvarande utmärkelse på nordisk nivå.

Katarina Sutrowitz, Sales Director Implema

Vi är såklart stolta över att Implema än en gång får utmärkelsen av SAP som Business Partner of the Year, säger Katarina Sutrowitz, Sales Director på Implema. Våra kunder värdesätter verkligen det nära samarbetet och den långsiktighet vi har i våra kundrelationer. Det är värdefullt för oss och för våra kunder att det uppmärksammas av SAP.

Flera SAP S/4HANA projekt

Jörgen Aronsson är CEO på Implema men också en av bolagets fyra grundare. Han berättar:

Implemas medarbetare gör ett fantastiskt arbete hos våra kunder. Det tillsammans med flera nya projekt har starkt bidragit till årets utmärkelse. Ett exempel är SAP S/4HANA hos danska Fujifilm Diosynth Biotechnologies. Ett annat införandet av SAP i Cloud hos Nelson Garden som nu har tillgång till fullskalig SAP S/4HANA Cloud i abonnemangsform.

Långsiktighet

Implema jobbar långsiktigt med att guida kunden framåt för att få fram hela potentialen av deras SAP-lösningar samt att nyttja möjligheterna med innovation och ny teknik.

Implema vill vara med och bidra till ett hållbart svenskt näringsliv i världsklass. För oss innebär det att vi varje dag levererar ett långsiktigt värde hos våra kunder med fokus på att framtidssäkra deras affärssystem och att stötta dem på deras digitaliseringsresa. Att vi återigen uppmärksammas som årets partner tydliggör att vi gör ett bra och uppskattat arbete hos våra kunder.

Katarina Sutrowitz,
Business Area Manager SAP

Vill du veta mer om hur du kan framtidssäkra din affär tillsammans med Implema?

Vi guidar dig!
Dela med dig

Relaterat innehåll