Aktuellt

Finalister i Årets Affärssystemprojekt 2021/2022 av HerbertNathan & Co på Forum4IT

Tisdag 15 november är Implema på plats under affärssystemkonferensen Forum4IT på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Vi är otroligt stolta och glada över att vara på plats, som en av tre finalister i Årets Affärssystemprojekt 2021/2022 när vinnaren koras av HerbertNathan & Co.

Under dagen håller vi två seminarier om dels vårt nominerade projekt med Calliditas Therapeutics och dels om vårt projekt med Renewcell.  Är du plats? Kom gärna förbi och hör om våra kunder och samarbeten!

09:30, Lokal Sandberg 1: Nytt SAP S/4HANA live på 10 veckor, Renewcell
14.00:, Lokal Stockholm: Snabbaste vägen till Microsoft D365, Calliditas Therapeutics

I vår monter träffar du representanter från Implema och diskutera utmaningar och möjligheter framåt inom digitalisering samt SAP och Microsoft Dynamics. Vi håller dessutom en tävling där ditt företag kan vinna en tre timmar lång Project Readiness Workshop, till ett värde av 20 000 kr.

Under våra två seminarier med får du bland annat ta del av följande:  

Sustaintech, Renewcell, återvinning av textilier, affärssystem, tillverkning och försäljning
Sustaintechbolaget Renewcell implementerade tillsammans med Implema SAP S/4HANA på 10 veckor.

Seminarie 09:30 Renewcell

Sustaintechbolaget Renewcell har med ny innovativ metod för att bryta ned cellulosa etablerat sig som det enda företaget i världen som kan återvinna kläder i stor skala. Uppskalningen till flera (framtida) anläggningar och kraftigt ökad produktion har inneburit ett behov av ett fullskaligt, ”framtidssäkert”, integrerat affärssystem. Tillsammans med Implema har Renewcell fått på plats ett helt nytt SAP S/4HANA affärssystem och gått från uppstart till go-live inom 10 veckor.  

Implema Event
Välkomna att lyssna på hur Calliditas Therapeutics implementerade Microsoft Dynamics 365 tillsammans med Implema. Bild från Implema Inspire 2021.

Seminarie 14:00 Calliditas Therapeutics

Det snabbväxande biotechbolaget Calliditas Therapeutics moderniserar för en global marknad. Bolaget framtidssäkrar försäljnings- och leveranskedjan av läkemedel genom att på kort tid implementera Microsoft Dynamics 365 tillsammans med Implema. Med det nya affärssystemet står Calliditas rustade att möta omfattande krav på den amerikanska läkemedelsmarknaden. 

Mer information om eventet samt bokning av biljetter görs på Forum4IT:s webbplats https://www.forum4it.se/ 

Ni kan även förboka möten med Implema via länken ovan.  Vill ni komma i kontakt med oss direkt inför eventet så kan ni kontakta Birgitta Ward.

Vi ser fram emot att träffas på Forum4IT den 15 november!

VIll du komma i kontakt med oss inför Forum4IT?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll