Aktuellt

Boosta din Microsoft Dynamics 365-kunskap och nätverka med experter under D365UG:s vårmöte den 25 april!

Microsoft Dynamics 365 användarförening är en gemenskap för användare av Microsoft Dynamics 365-affärssystem som erbjuder en plattform för användare att nätverka, dela erfarenheter, ta del av utbildning och resurser samt påverka utvecklingen av Microsoft Dynamics 365 genom att ge feedback och förslag till Microsoft. Under året håller de flera användarföreningsmöten för att dela insikter och sprida kunskap till sina medlemmar.

Vår medverkan på Microsofts användarföreningsmöte

Under det kommande vårmötet den 25 april kommer flera företag, inklusive Implema, att presentera sina lösningar och prata om sina erfarenheter. Från Implema kommer Jesper Lindsten, Integration Consultant och Anna Andersson, Applications Consultant att tala om Power Automate och Logic Apps. Två plattformar som hjälper till att automatisera processer och frigöra tid, vilket är viktigt för effektiva verksamheter. Talarna kommer bland annat att jämföra de två plattformarna och diskutera deras fördelar och användningsområden. På så sätt kan deltagarna upptäcka vilken lösning som passar bäst vid vilket tillfälle.

Senare under dagen kommer Marcus Genberg, Integration Consultant och Stigove Borgmeister, Integration Consultant att tala om autentisering i integrationer. Det är en viktig del av integrationer till Dynamics 365. Implema kommer att visa upp olika strategier för hantering av autentisering och säkerhet i D365 och tredjepartssystem som är utvecklade i Azure.

Öppet för alla D365-användare

Föreningen är öppen för alla som använder Microsoft Dynamics 365, oavsett vilken bransch eller verksamhet de arbetar inom. Dagen kommer att innehålla flera föredrag om olika ämnen från olika företag, samt nätverkande och rundabordssamtal. Att vara en del av en föreningen ger användare möjlighet att dra nytta av andras kunskaper och erfarenheter, samtidigt som de själva kan bidra till gemenskapen. Detta kan leda till ökad produktivitet, bättre förståelse för systemet och nya affärsmöjligheter.

Läs mer om användarföreningens agenda och anmäl dig till vårmötet här: https://community.dynamics.com/usergroup/p/eventdetail?eventid=713b528c-be10-4458-abf8-612f6468e330

Har du frågor om Microsofts lösningar?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll