Business Advisory

0.1

Inom Business Advisory hjälper vi dig att genomföra förändring för att växa affären. Vi arbetar med flera olika aspekter av komplexa transformationer som involverar teknik, process och människor. Det kan handla om nya arbetssätt, effektivare processer eller att skapa förändringskraft.

Säkrar en bra kundupplevelse

Oftast arbetar vi med dig som är ledare, inte sällan CFO:er, och som står inför utmaningar. Till exempel när organisationen behöver ändra tidigare arbetssätt och roller, som när man vill ersätta processer och istället arbeta med värdeströmmar. 

Det kan också röra sig om att införa eller utveckla AI som en naturlig del i att effektivera verksamheten. För många organisationer innebär det en total transformation som kräver erfarenhet, långsiktighet och kunskap.

Business Advisory täcker in flera aspekter av komplexa transformationer som involverar teknik, process och människor. Vår roll och vårt uppdrag kan variera. Det beror i huvudsak på vilken typ av utmaning våra kunder har, men också på befintlig expertis och erfarenhet hos våra mycket erfarna konsulter.

Vad Business Advisory kan göra för dig

Power BI Logo

Vi är en naturlig partner i alla former av i komplexa uppdrag som innefattar  transformationer med både en teknisk och organisatorisk påverkan. Oavsett om det rör sig om utmaningar med en teknisk plattform, processer som behöver effektiviseras eller att skapa förändringskraft, kan vi hjälpa dig.

Det innebär att:   

  • Vi ser till att våra kunder har möjlighet att leda transformationen genom teknik, process och inte minst möjliggöra ”back-fill” av anställda i det operativa arbetet.
  • Vår roll och vårt partnerskap kan omfatta alltifrån att sätta den strategiska riktningen till att slutföra implementationen.
  • Vi med goda exempel kan påvisa ett tydligt affärsvärde för våra kunder genom att plocka fram de bästa lösningarna för att harmonisera teknik, process och människor.
  • Vi kalibrerar våra lösningar baserat på var organisationen befinner sig.
  • Vi skapar vi bestående värden genom långsiktiga relationer. Vår strävan är att maximera värdet av en förändring och kan över tid följa upp och rapportera hur väl organisationen växer och utvecklas med lösningen.


Inom Business Advisory finns ett genuint intresse att ligga i yttersta framkant inom en rad områden – både genom omvärldsbevakning och att arbeta mycket nära Implemas olika affärsområden.

Med vårt tydliga arbetssätt ”Implema Way” guidar vi dig genom ”Vår affär”.

Aktuellt om Business Advisory

Hör av dig till oss så pratar vi mer om dina utmaningar och möjligheter. Vi hjälper gärna till!

Fyll i formuläret eller kontakta oss här:

Hör av dig till oss!