Aktuellt

Vi ökar värdet för våra kunder som ny guldpartner inom Microsoft Cloud Business Application

Det är en milstolpe för oss att ha blivit en Microsoft guldpartner inom Cloud Business Application. Inte bara ligger det i linje med vår vision att stärka svenskt näringsliv utan det är också ett kvitto på hur vi hjälper våra kunder att realisera värdet med Microsoft Dynamics 365.

Det är med stor glädje vi nu kan berätta att vi är guldpartner inom Microsoft Dynamics 365 Cloud Business Applications. Det är ett betydelsefullt kvitto på de fina samarbeten vårt team etablerat med Implemas Microsoft Dynamics-kunder över åren och det värde vi bidragit till att generera för dem.

Från Microsofts håll är vi jätteglada över att Implema uppnått guldpartnerstatus och vi ser mycket fram emot fortsatt samarbete kring att öka värdet i de investeringar som våra partners kunder gör i vår teknologi, säger Anders Fuchs, Partner Development Manager

Genom den här utmärkelsen visar vi att vi gång efter annan når nya kunder som blir bättre på och utvecklas inom Dynamics 365 med vårt stöd. Ett viktigt arbete som ytterligare understryker vår vision att bidra till ett hållbart, svenskt näringsliv.

Vår guldstatus inom Cloud Business Application hos Microsoft är en viktig milstolpe som visar att vi är en ordentlig spelare på marknaden kring Microsoft Dynamics 365 som affärssystemlösning, förklarar Viktor Lundqvist, Business Area Manager Dynamics

Vi har också undertecknat Microsoft Partner Pledge och anslutit oss till fyra bärande pelare för partners att förhålla sig till, däribland:

  • Mångfald
  • Hållbarhet
  • Digital kompetens
  • Utveckling av ansvarsfulla och etiska AI-lösningar

Tillsammans kan vi göra skillnad på riktigt, och för oss som Microsoft-partner är det en självklarhet att ansluta oss till MS Partner Pledge. Läs mer om vad den innebär här: Partner Pledge (microsoft.com)

Vill du veta mer om våra lösningar inom Microsoft Dynamics 365?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll