Aktuellt

Dags för en ny karriär? Nu lanserar vi Implema Upskill

Implema Upskill är karriärsväxlingsprogrammet som tar dig från att ha grundläggande affärssystemkunskaper till att bli en specialiserad applikationskonsult inom SAP eller Microsoft Dynamics 365 på bara två månader. Programstart 4 mars 2024.

Dags att byta karriär och bli expert inom SAP eller Microsoft Dynamics 365? Perfekt, den kunskapen vill vi ge dig! 

Kanske har du varit med i ett implementationsprojekt av ett affärssystem på din arbetsplats? Suttit som superuser eller varit en avancerad användare i ett affärssystem och förstår verksamhetsprocesser? Eller har du erfarenhet som applikationskonsult i något annat system? Har du dessutom en bakgrund inom ekonomi eller logistik, har vi en möjlighet du inte får missa.

Vi erbjuder en gedigen utbildning i ett av våra affärssystem, SAP och Dynamics365, där du inriktar dig på antingen ekonomi/finans- eller logistikprocesser, beroende på dina tidigare erfarenheter. Vi ger dig även kunskapen om Implema Way, vår unika metodik som bygger på att snabbt, tryggt och kostnadseffektivt skapa en stabil och kraftfull plattform. Under utbildningen tillämpas teoretiska och praktiska moment för att på bästa sätt ge verktygen till att bli en självgående expert. 

Programmet riktar sig till dig som är etablerad på arbetsmarknaden sedan några år tillbaka och är motiverad till en karriärväxling. Vi söker deltagare till samtliga våra tio kontor runt om i Sverige (Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Västerås, Sundsvall, Umeå, Örebro, Karlstad och Jönköping).

Programstart: 4 mars 2024 

Läs mer och ansök här.  

Vill du veta mer om Implema Upskill?

Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll