Trainee affärssystem – SAP och Microsoft Dynamics!

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Trainee SAP och Microsoft Dynamics
Vill du jobba med digitalisering och bidra till ett starkt svenskt näringsliv? Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult. Du får jobba med digitalisering och med att utveckla företags affärsprocesser med hjälp av affärssystemen som leder utvecklingen: SAP och Microsoft Dynamics.

Implemas traineeprogram har genomförts åtta gånger sedan 2004 och är en starkt bidragande orsak till att vi har en så positiv utveckling i företaget. Ungefär en tredjedel av våra medarbetare startade sin karriär som affärssystemkonsulter via vårt traineeprogram, det är vi mycket stolta över.

Gillar du att jobba kundnära, i team och i framkant av digitaliseringen? Då kommer du trivas i laget på Implema.  

Vi gillar att göra saker annorlunda och smartare. Därför välkomnar vi engagerade och modiga medarbetare som vill utvecklas och göra skillnad. Precis som Klara, Linnea och Simon som ni träffar i traineefilmen.  

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet eller som är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, datavetare eller systemvetare. 

Känner du igen dig? Sök Implemas Traineeprogram med start juni 2021.  Vi tar emot ansökningar från den 2 november.  

Mer information och intervjuer med tidigare traineer hittar du på Traineesiten.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema växer i region Syd

Implema tar nu steget för att fortsätta sin tillväxt i södra Sverige när bolaget rekryterar Anders Hollerup som Key Account Manager och ”driver” för Implemas tillväxt i Syd.

Trainee affärssystem – SAP och Microsoft Dynamics!

Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult. Du får jobba med digitalisering och med att utveckla företags affärsprocesser med hjälp av SAP och Microsoft Dynamics.

Rätt affärssystem för innovation och ny teknologi genom hela livscykeln!

På årets Implema Inspire utvecklade Daniel Falk vad Implema menar med att implementera rätt affärssystem för att framtidssäkra kundens affär.

Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.