Aktuellt

Premiär av Implema MEETS på vårt nya Malmö-kontor – save the date!

Den 12 maj 2022 har vi nöjet att bjuda in kunder, partners och andra Implema-vänner i syd-Sverige med omnejd till invigningen av vårt nya, fina kontor i Malmö och premiären av Implema MEETS. Det blir en späckad eftermiddag följt av mingel, mat och dryck i gott sällskap.

Under invigningen av vårt nya kontor bjuder Implema Malmö på inspirerande business case från både SAP och Microsoft ihop med användbart innehåll från vårt Inspire Labs och från våra experter inom UX/Mobility/App. Tillställningen går av stapeln under eftermiddagen för att efter 2,5 timmars case och föredrag övergå i trevligt umgänge med mat och dryck framåt. Mer information kommer!

Vi tror på att starkare relationer skapar större värden för alla. Det är effekten vi vill åstadkomma med Implema MEETS tillsammans med våra kunder, lokalt där de finns och verkar. Förutom att umgås och nätverka, vill vi inspirera, utbilda och lära från andra genom kundcase, föredrag och workshops. Dessutom vet vi, av erfarenhet, att det största värdet uppstår genom avslappnade samtal där utbytet av kunskap och erfarenheter får nya idéer att växa fram.  

Det personliga mötet med branschkollegor, kunder, partners och andra vänner är kärnan i Implema MEETS och definitivt värdefullt att ta tillvara. Se därför till att reservera datumet i din kalender här och sväng förbi Implema MEETS på vårt nya Malmö-kontor den 12 maj.

Är du intresserad av att komma på Implema MEETS i Malmö den 12 maj?

Varmt välkommen att kontakta mig för en inbjudan
Dela med dig

Relaterat innehåll