Implema växer i syd

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema tar nu steget för att fortsätta sin tillväxt i södra Sverige. Implema, som är känt för snabba och framgångsrika implementeringsprojekt och långsiktiga, trygga kundrelationer, ser en stark efterfrågan och behov av sina tjänster på marknaden då effektiva affärsprocesser är en central del av digitaliseringsresan. Många företag har ett stort behov av uppgradering av sina affärssystemplattformar för att tillgodogöra sig all nya möjligheter som ges av den snabba tekniska utvecklingen. Implema har redan idag många kunder i Skåne såsom Atos Medical, Bona och Boxon, PolyPeptide, Nelson Garden och AAK och på kontoret i Malmö jobbar idag tio personer. Med fokus på långsiktig tillväxt och kundutveckling kommer Implema ta hjälp av Thomas Barge och Peter Krell som har såväl stor lokal förankring och kundkännedom och som gjort denna typ av tillväxtresa tidigare.

Jörgen Aronsson, VD på Implema ser en starkt efterfrågan av förnyade affärssystem på marknaden:
”Vi ser en stark efterfrågan hos kunderna och där vet vi att vår metod och vårt mindset, Implema Way, är snabbaste och tryggaste vägen till ett förnyat och framtidssäkrat affärsystem.”

För att realisera detta har Implema inlett ett långsiktigt partnersamarbete med Thomas Barge och Peter Krell, båda från The Company Gardeners.

Jörgen fortsätter:  ”Från och med idag har Thomas och Peter uppdraget att ge vårt starka team i syd den där extra kraften vi behöver för att ta vara på möjligheterna och utveckla våra kunder och vårt team”.

Jörgen säger avslutningsvis: ”Jag är väldigt glad för att vi nu kan ta del av all den erfarenhet inom både affärssystem och ledarskap som Peter och Thomas har. De kommer också bidra med det lokala nätverket och sin kännedom om Skånes näringsliv in till Implema”.

”För oss är uppdraget det bästa vi kan tänka oss” säger Thomas Barge och fortsätter: ”Det som är spännande med Implema är att man har ett unikt sätt att tänka och jobba genom hela implementeringen” och på frågan om vad Thomas ser att de bidrar med svarar Thomas: ”Det vi framförallt kan bidra med är Peters stora SAP erfarenhet och min konsultbakgrund, bl. a. som tidigare VD för Cybercom i södra Sverige och precis som Implema brinner vi för att hjälpa kunden att växa.

”Det vi ser fram emot nu är att komma igång, träffa och stötta kunder och få jobba med det starka och kompetenta teamet här” avslutar Peter Krell.

Mer information
Jörgen Aronsson, VD, Implema
E-mail: jorgen.aronsson@implema.se
Tel: +46 (0) 70 644 84 18

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Jörgen Aronsson,
CEO/CO-Founder

Vill du veta mer om Implema i Syd?

Fråga mig
Jörgen Aronsson CEO Implema AB

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!