Aktuellt

Implema utsedd till SAP Business Partner of the Year för fjärde året i följd

SAP utser årligen sina bästa partners och för 2017 gick ett av prisen åter till Implema, nu i kategorin SAP Business Partner of the Year.

Motivering;
Implema har under flera år visat att man genom sin kompetensutveckling, fokus och envishet breddat sitt utbud av SAP-lösningar. Vinnaren i kategorin SAP Business Partner of the Year har, under året, aktivt etablerat och utvecklat kontaktnätet inom SAP vilket skapat framgångsrika implementationsprojekt och molntjänster.

Implema har erbjudit tjänster och lösningar på affärssystemet SAP sedan 1998 och fått pris som årets bästa SAP Partner i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. De flesta av företagets kunder är idag medelstora till stora svenska företag med internationell verksamhet och bolag i flera länder. Framgångsfaktorn är snabba projekt och nöjda kunder.

 Vi blir självfallet lika stolta och glada varje år vi förtjänar utmärkelsen från SAP. Det bevisar både att vi gör saker rätt, och att vi faktiskt är bäst i Sverige på implementering av SAP. Vi är tacksamma och stolta för erkännandet av SAP, säger Jörgen Aronsson, VD Implema.

Dela med dig

Relaterat innehåll