Aktuellt

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019.

Motiveringen lyder:

Denna partner har under året visat stor uthållighet och motivation i arbetet med att stänga en, för både partnern och SAP, stor och strategiskt viktig affär. Arbetet har skett i nära samarbete med SAPs säljare, presale och experter i sann Forward together-anda. Partnern har på ett mycket bra sått svarat upp mot kundens många, ofta komplicerade frågor, önskemål och krav samt genom stor erfarenhet och kompetens vunnit kundens förtroende och därmed affären.

Jag vill gratulera Implema till utmärkelsen, den är mycket välförtjänt, säger Mats Holmberg, Partner Business Manager på SAP.

Vi på Implema är stolta och glada över att SAP uppmärksammar oss med detta pris. Det visar att vi behåller vår position som den partner i Sverige som är ledande på SAP implementationer, säger Jörgen Aronsson, VD och medgrundare på Implema.  Han fortsätter  och säger: För oss är det allra viktigaste att vi alltid levererar ett långsiktigt affärsvärde hos våra kunder, varje dag. Här har vi ett starkt stöd i vår partner SAP.

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem.  Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

Dela med dig

Relaterat innehåll