Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Motiveringen lyder:

Denna partner har under året visat stor uthållighet och motivation i arbetet med att stänga en, för både partnern och SAP, stor och strategiskt viktig affär. Arbetet har skett i nära samarbete med SAPs säljare, presale och experter i sann Forward together-anda. Partnern har på ett mycket bra sått svarat upp mot kundens många, ofta komplicerade frågor, önskemål och krav samt genom stor erfarenhet och kompetens vunnit kundens förtroende och därmed affären.

– Jag vill gratulera Implema till utmärkelsen, den är mycket välförtjänt, säger Mats Holmberg, Partner Business Manager på SAP.

– Vi på Implema är stolta och glada över att SAP uppmärksammar oss med detta pris. Det visar att vi behåller vår position som den partner i Sverige som är ledande på SAP implementationer, säger Jörgen Aronsson, VD och medgrundare på Implema.  Han fortsätter  och säger: För oss är det allra viktigaste att vi alltid levererar ett långsiktigt affärsvärde hos våra kunder, varje dag. Här har vi ett starkt stöd i vår partner SAP.

 

 

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem.  Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Jörgen Aronsson,
CEO/CO-Founder

Vill du veta mer om Implema?

Välkommen att höra av dig till mig för en diskussion kring dina behov och tankar om framtidens affärssystem!
Jörgen Aronsson CEO Implema AB

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!