Aktuellt

Fujifilm Diosynth Biotechnologies och Implema implementerar SAP S/4HANA på 6 månader

Fujifilm Diosynth Biotechnologies förvärvade tidigare i år en ny produktionssite i Hilleröd Danmark. Som del i transitionen behöver Fujifilm senast 1 april 2020 ha ett nytt affärssystem i bruk.

Implema kontaktades som en möjlig partner då bolaget är välkänt för sina snabba installationer och relevanta kundreferenser inom Life Science.

Genom att använda Implemas välbeprövade Implema Way möjliggör teamet en implementation av ett fullt validerat SAP S/4HANA (senaste versionen 1909) för Fujifilm Diosynth Biotechnologies verksamhet i Hilleröd på 6 månader.  

Vi är mycket glada över uppdraget, det är en perfekt match med vårt arbetssätt och det vi brinner för. Implema Way är både en metod och ett mindset som gör att vi kan ta oss an uppdraget. Genom SAP S/4HANA får Fujifilm Diosynth Biotechnologies ett modernt och framtidssäkrat affärssystem som effektiviserar processer och gör det möjligt för företaget att utveckla och växa sin verksamhet, säger Katarina Sutrowitz, Sales Director SAP på Implema.

Implementationen är pågående och de första faserna i projektet är levererade enligt plan.

För mer information om Implema, kontakta:

Katarina Sutrowitz
Sales Director SAP
Telephone: +46 8 50312471
Mobile: +46 73 0935448
katarina.sutrowitz@implema.se

Dela med dig

Relaterat innehåll