Fujifilm Diosynth Biotechnologies tar hjälp av Implema för att på rekordtiden 6 månader implementera senaste versionen av SAP S/4HANA

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Fujifilm Diosynth Biotechnologies förvärvade tidigare i år en ny produktionssite i Hilleröd Danmark. Som del i transitionen behöver Fujifilm senast 1 april 2020 ha ett nytt affärssystem i bruk. Implema kontaktades som en möjlig partner då bolaget är välkänt för sina snabba installationer och relevanta kundreferenser inom Life Science.

Genom att använda Implemas välbeprövade Implema Way möjliggör teamet en implementation av ett fullt validerat SAP S/4HANA (senaste versionen 1909) för Fujifilm Diosynth Biotechnologies verksamhet i Hilleröd på 6 månader.  

– Vi är mycket glada över uppdraget, det är en perfekt match med vårt arbetssätt och det vi brinner för. Implema Way är både en metod och ett mindset som gör att vi kan ta oss an uppdraget. Genom SAP S/4HANA får Fujifilm Diosynth Biotechnologies ett modernt och framtidssäkrat affärssystem som effektiviserar processer och gör det möjligt för företaget att utveckla och växa sin verksamhet, säger Katarina Sutrowitz, Sales Director SAP på Implema.

Implementationen är pågående och de första faserna i projektet är levererade enligt plan.

För mer information om Implema, kontakta:

Katarina Sutrowitz
Sales Director SAP
Telephone: +46 8 50312471
Mobile: +46 73 0935448
katarina.sutrowitz@implema.se

På bilden: Implemas Project Manager Tonny Kvant startar upp Business Blueprintpresentationen.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Katarina Sutrowitz,
Sales Director SAP

Vill du veta mer om uppgradering till S/4HANA?

Jag kan berätta mer.
Katarina Sutrowitz

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!