Fujifilm Diosynth Biotechnologies tar hjälp av Implema för att på rekordtiden 6 månader implementera senaste versionen av SAP S/4HANA

Fujifilm Diosynth Biotechnologies tar hjälp av Implema för att på rekordtiden 6 månader implementera senaste versionen av SAP S/4HANA

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Fujifilm Diosynth Biotechnologies förvärvade tidigare i år en ny produktionssite i Hilleröd Danmark. Som del i transitionen behöver Fujifilm senast 1 april 2020 ha ett nytt affärssystem i bruk. Implema kontaktades som en möjlig partner då bolaget är välkänt för sina snabba installationer och relevanta kundreferenser inom Life Science.

Genom att använda Implemas välbeprövade Implema Way möjliggör teamet en implementation av ett fullt validerat SAP S/4HANA (senaste versionen 1909) för Fujifilm Diosynth Biotechnologies verksamhet i Hilleröd på 6 månader.  

– Vi är mycket glada över uppdraget, det är en perfekt match med vårt arbetssätt och det vi brinner för. Implema Way är både en metod och ett mindset som gör att vi kan ta oss an uppdraget. Genom SAP S/4HANA får Fujifilm Diosynth Biotechnologies ett modernt och framtidssäkrat affärssystem som effektiviserar processer och gör det möjligt för företaget att utveckla och växa sin verksamhet, säger Katarina Sutrowitz, Sales Director SAP på Implema.

Implementationen är pågående och de första faserna i projektet är levererade enligt plan.

För mer information om Implema, kontakta:

Katarina Sutrowitz
Sales Director SAP
Telephone: +46 8 50312471
Mobile: +46 73 0935448
katarina.sutrowitz@implema.se

På bilden: Implemas Project Manager Tonny Kvant startar upp Business Blueprintpresentationen.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Katarina Sutrowitz,
Sales Director SAP

Vill du veta mer om uppgradering till S/4HANA?

Jag kan berätta mer.
Katarina Sutrowitz

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Stockholm välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?