Aktuellt

Accelerera den digitala transformationen snabbt – SAP Business Technology Platform till fast månadskostnad

Vill du kunna utveckla unika tjänster och särskilja dig från konkurrenterna?  Vill du ligga steget före i den digitala transformationen? Med innovationsplattformen SAP Business Technology Platform finns inga gränser. Börja i en mindre skala skala och öka stegvis, med låg risk och till en fast månadskostnad levererat från Implema som en tjänst.

Med en av världens största och mest kraftfulla innovationsplattformar från SAP kan du utveckla användarupplevelsen (UX), bygga egna appar, automatisera processer, ta datadrivna beslut och integrera lösningar med omvärlden. Unikt anpassat efter din verksamhet. 

SAP Business Technology Platform ger dig tillgång till senaste teknologin och hundratals färdiga tjänster och affärsinnehåll för SAP och tredjepartsprogram. Men var börjar du? 

Bekymmersfritt – Implema tar ansvar för helheten

Med din innovationsplattform i molnet tar Implema ansvar för helheten. Du kan samla ihop ett differentierat systemlandsskap (ekosystem av moln- och hybridmiljöer) i en skalbar abonnemangstjänst. Bekymmersfritt och enkelt till en fast månadskostnad med Implema som möjliggörare. 

Abonnemangstjänsten innehåller utveckling (användarupplevelse och automatisering), analys och integration. 

Nu kan du komma igång direkt med SAP Business Technology Platform som abbonemangstjänst från Implema: användarupplevelse och automatisering, analys samt integration.

Användarupplevelse och automatisering

Med utveckling kan du skapa bättre användarupplevelse (UX), mobilitet samt effektivisera med workflows och automatiserade processer. Du kan göra unika anpassningar, bygga egna appar samt tjänster med anpassad logik i affärsprocesserna och händelsestyrda aktiviteter och processer.  

Analys

Analysverktygen ger dig bättre insikter och datadrivna beslut. Du får anpassad och avancerad uppföljning i analysappar, rapporter och dashboards med SAP Fiorigränssnitt.  

Integration

Med en molnbaserad integrationsplattform kan du hantera interna och externa integrationer från samma ställe. Du kan direkt lösa merparten av dina integrationer i såväl moln- som hybridmiljöer.  

Vill du snabbt ta nästa steg i den digitala resan? Ta kontakt med oss idag så guidar vi dig vidare i den digitala transformationen.  Du hittar kontaktuppgifter och tips på mer information och artiklar relaterat till SAP Business Technology Platform i högerspalten.

Carl-Johan Nordqvist,
Manager Business Solutions

Vill du veta mer om hur du kan ligga steget före i den digitala transformationen?

Vi guidar dig!

Relaterade lösningar

Dela med dig

Relaterat innehåll