SAP Övervakning och drift

0.1

Idag ställs stora krav på den som ansvarar för drift och tillgänglighet av era affärskritiska processer, inte minst vid teknikskiften. Det krävs kvalitetssäkrade processer och teknisk spetskompetens inom IT-drift såväl som de affärsprocesser och applikationer som används.

Vi säkrar tillgängligheten på dina affärsprocesser. Dygnet runt. Året runt.

Implema har i drygt 25 år tagit fullt ansvar för drift och övervakning av affärssystemslösningar för ett stort antal kunder. Vi har idag över 150 produktiva SAP-system samt närmare hundra installationer på den senaste minnesdatabasen SAP HANA, där Implema är den enda certifierade partnern på den svenska marknaden.

Med Implema som partner får du:

Implema Miljo 082

Säker drift och övervakning med mycket hög tillgänglighet

Det gäller oavsett systemets fysiska placering: i Implemas Private Cloud, i publika molnet (som Azure eller AWS) eller on-premise.

Tillgänglighet 24/7

Med beprövade och certifierade rutiner och processer tar Implema fullt ansvar för hela din systemmiljö dygnet runt, årets alla dagar. Det inkluderar säker, stabil och tillgänglig drift, proaktiv övervakning samt stöd av marknadens bästa tekniska team. Det gör att vi kan säkra tillgängligheten på dina affärskritiska processer. Dygnet runt, året runt.

En certifierad partner specialiserad på affärssystem

Med oss får du en erfaren och certifierad partner som är specialist på drift av just affärssystem och kringliggande applikationer.

Sveriges starkaste team inom tekniska konsulttjänster

Du får stöd och guidning av Sveriges starkaste team inom tekniska konsulttjänster. Ett team med spetskompetens inom IT-drift såväl som affärssystem. Vi skräddarsyr en lösning utifrån ditt företags behov, samtidigt som vi tar ett helhetsansvar och erbjuder en samlad kontaktpunkt (single point of contact).

Implema - Integration - Miljö
Implema Miljo 134

Fast månadskostnad

Vi kan erbjuda en kostnadseffektiv och skalbar helhetslösning av drift och övervakning till en fast – och förutsägbar – månadskostnad.

Proaktivitet och framtidssäkring

Implemas mycket erfarna tekniker jobbar i nära kontakt med dig som kund för att maximera prestanda och tillgänglighet. Vi övervakar systemen proaktivt och agerar i tid för att ta minimera risken för behov av framtida reaktiva åtgärder.

Aktuellt om SAP Övervakning och drift

Hör av dig till oss så pratar vi mer om dina utmaningar och möjligheter. Vi hjälper gärna till!

Fyll i formuläret eller kontakta oss här:

Hör av dig till oss!