Aktuellt

Vi toppar med mer erfarenhet och senior kompetens genom Implema & Friends

Vi har under de senaste åren etablerat starka relationer till våra underkonsulter och vill fortsätta växa vårt nätverk. För att bli ännu tydligare i vår kommunikation har vi därför tagit fram ett koncept som vi kallar Implema & Friends.

Det betyder att för dig som är underkonsult finns det goda möjligheter till uppdrag inom våra projekt.

Tillsammans ökar vi leveranskapaciteten

Vårt koncept Implema & Friends sträcker sig bortom många av de vanliga uppläggen mellan uppdragsgivare och uppdragstagare. Vi betraktar det som en vänskap, där våra Implema-vänner, med sin erfarenhet och kunskap är en viktig del i vårt ekosystem av lösningar. Tillsammans hjälper vi våra kunder att modernisera och framtidssäkra sina affärer. Tack vare goda och täta samarbeten med underkonsulter ökar vi leveranskapaciteten till våra kunder.

En del av vår affärsstrategi

Med det här konceptet har vi kunnat bredda vårt tjänsteutbud och leverera med en hög effektivitet. Det har resulterat i nöjda kunder och fler nya uppdrag, för oss såväl som för våra underkonsulter.

– En viktig del av vår egen övergripande affärsstrategi är att stärka vår leveranskapacitet och utöver att vi befinner oss i tillväxt och vill bli fler, ser vi en fortsatt potential i att toppa upp med ytterligare kompetens och senior erfarenhet. Den potentialen har vi tagit vara på de senaste åren och Implema & Friends är vårt grepp kring hela det konceptet, för att bli ännu tydligare i vårt erbjudande mot underkonsulter – och att förvalta relationerna till dem vi redan engagerar. Vi kan se att vår modell med egna konsulter ihop med underkonsulter har varit givande för alla parter. Inte minst har det bidragit till en stark företagskultur hos oss som bygger på god laganda, där vi inspirerar och utmanar varandra i det dagliga arbetet på ett sätt som engagerar alla, också kunden, förklarar Jörgen Aronsson, CEO IMPLEMA

Var din egen – tillsammans med Implema

Vi vågar bestämt påstå att vårt tänk kring Implema & Friends genom åren har skapat ett starkt, tryggt nätverk av högkvalitativ kompetens. Om du är underkonsult idag och nyfiken på våra projekt, kan du läsa mer om Implema & Friends och vad vi kan erbjuda dig som vill gigga tillsammans med oss här.

Har du frågor om att vara underkonsult hos oss?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll