Aktuellt

Vi inviger nytt Malmö-kontor med Implema Meets och träffar Avensia – se premiären här!

Nu ger vi oss ut på vägarna för att turnera mellan våra olika kontor. I ett cirka 10 minuter långt avsnitt får du följa med oss när vi bland annat träffar våra kollegor och kunder på olika orter runtom i landet.

Vårt första avsnitt av Implema on Tour – Malmö

I vårt premiäravsnitt av Implema on Tour besöker vi invigningen av det nya Malmö-kontoret, där vårt senaste nätverkskoncept Implema Meets också lanserades.

Utöver att möta Meets-deltagare och föredragshållare passade vi också på att träffa några av kollegorna i syd. Du får bland andra bekanta dig med en av våra veteraner, Richard Dominé, Logistic Consultant som sammanfattar sin roll sedan 11 år tillbaka på Implema. Eller varför inte lyssna in nyförvärvet Marcus Nilsson, Consultant Manager som berättar varför han valde Implema. Välkommen Marcus!

Vi passade även på att besöka en av våra kunder, Avensia, med kontor i Lund. Hör hur företaget, som precis avslutat sin utrullning av Microsoft Dynamics 365 med fokus på Finance & Operations i sex olika länder, sammanfattar sin verksamhet, projektets gång och samarbetet med Implema. 

Dessutom passar vi på att höra vad Malmöborna tycker är det bästa med Malmö. Så, fram med snackset och luta dig tillbaka! Vi önskar dig en trevlig tittning. 

Vill du veta mer om vilka möjligheter det finns på Implema?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll