Aktuellt

Vårt 20:e Implema Inspire kombinerade proffsighet med närhet och avslappnade samtal

Det är drygt två veckor sedan vår årliga inspirationsdag Implema Inspire där vi fick träffa våra kunder och partners igen. Det var ett utmärkt tillfälle för oss att stanna upp tillsammans, reflektera och titta på nuläget vi befinner oss i. Än viktigare var det ett tillfälle för oss att titta på framtiden vi rör oss mot inom affärssystem och hur företag kan arbeta snabbt, tryggt och hållbart med SAP S/4HANA eller Microsoft Dynamics 365 medan de på samma gång accelererar sin digitaliseringsresa efter en verksamhetsdriven roadmap.

Vi fick också chansen att prata möjligheter i de nya innovationsplattformarna Microsoft Power Plattform och SAP Business Technology Plattform. Samtidigt som våra kunder och även partners fick sig en tydligare bild över hur vi är redo att hjälpa till för att brygga mellan IT och verksamheten. Vi är stolta och glada över att det uppskattade innehållet frambringade många härliga dialoger och att våra kunder tog till sig betydelsen av roadmaps för digitaliseringsarbetet framåt samt såg möjligheterna i att bygga appar som kan utvidga nyttan med både SAPs och Microsofts affärssystem.

En givande dag

Implema Inspire var en givande dag som sådde tankefrön, väckte nya idéer och gav deltagarna matnyttig kunskap att ta med hem och ta action på. Ett stort tack till våra partners och kunder som bidrog med konkreta case såväl som våra inspirerande talare som visade oss hur mycket vi kan åstadkomma tillsammans för att driva affärssystem, affärsprocesser och digitaliseringen framåt. Vi fångade dagen tillsammans och med det sagt vill vi bjuda på vår fånga-dagen-film från Epicenter den 25 november 2021 i Stockholm.

Är du nyfiken på årets Implema Inspire och dess program?

Relaterat innehåll