Aktuellt

Varmt välkomna på Implema Inspire!

På torsdag är det äntligen dags! Det är viktigare än någonsin att stanna upp och reflektera över morgondagen. Därför är vi glada att så många tar sig tiden att göra just detta på årets Implema Inspire.

Digitaliseringsresan fortsätter är rubriken på årets Implema Inspire. En given mötesplats för beslutsfattare och nyckelpersoner med fokus på digitalisering och affärssystem. Vad är digitalisering och vad innebär resan just för dig?

Vi vill hjälpa er att under dagen reda ut begreppen, ge konkreta exempel samt börja staka ut vilken väg som är rätt för dig och ditt företag.

Konferencier Fredrik Berling kommer med van hand att guida oss genom dagen.

Inspiration, insikt och framtidsspaning levereras av ledande inspiratörer och föreläsare såsom Alfred Malmros och Jonas Hammarberg.

För första gången på samma scen kommer vi få ta del av framtidsspaningar från Joacim Damgard, VD Microsoft Sverige, Johan Made, VD SAP Sverige och Anna Granö, VD HP Enterprise.

Det är i mötet mellan människor som ideer skapas. På Implema vill vi gå ännu längre. Vi vill se till att ideerna blir handling och konkreta lösningar.

Ni kommer få ta del av erfarenheter och kunskap från flera av våra kundprojekt och med hjälp av Implemas egna experter möjlighet att fördjupa er inom områden som SAP S/4HANA, Microsoft Dynamics 365, analytics och user interface (UX).

Extra uppskattade är våra kundpresentatörer som kommer dela med sig av sina framtidsspaningar och erfarenheter.

Fredrik Dafgård kommer dela med sig och berätta om hur Dafgårds tänker kring digitalisering och några av de initiativ som pågår tillsammans med Implema.

Fredrik Sand presenterar Ejendals erfarenheter från Implementationen av SAP S/4HANA samt tankar kring vad det innebär för Ejendals framåt. 

Sena Durakovic berättar utifrån Elektroskandias perspektiv om automatiserade planeringsprocesser.

Lars Engvall kommer att dela med sig av lärdomar, samt resonera kring de vägval som Folksam har gjort, för att lyckas med robotics process automation.

I utställarytan kommer ni att träffa våra partners: Microsoft Dynamics 365, SAP, Hewlett Packard Enterprise, 2BM, SUSE, Microsoft Azure.

Här kommer ni även att träffa Implema där vi bland annat kommer berätta om Implema Framtidsverkstad. Ett framåtriktat arbete där vi rustar inför framtidens utmaningar och där vi vill involvera och engagera våra kunder. 

Implema Inspire avslutas på fredagen med Implema erfarenhetsgrupper – ERFA. 

Där ges möjlighet att träffa och byta erfarenheter med kollegor med liknande ansvarsområden i andra företag. Detta är ett unikt tillfälle att korsbefrukta, byta erfarenheter och diskutera gemensamma frågeställningar.

Vi passar även på att tillsammans med våra kunder och partners fira att Implema fyller 20 år!

Varmt välkomna på Implema Inspire!  

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved