Aktuellt

Välkommen till Implema MEETS Linköping 12/10

Implema MEETS kombinerar kunskap, inspiration och insikt med personliga möten, AW och mingel – på plats där våra kunder är!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt kontor i centrala Linköping, med gångavstånd från stationen och alldeles intill P-huset Baggen. Under eftermiddagen håller vi seminarium i tre delar som sedan efterföljs av mat, dryck och mingel i gott umgänge. Under de olika passen får du ta del av inspirerande kund- och användarcase från OEM International och Camfil samt användbart innehåll från Implemas experter inom Business Consulting.

Program:

  • 15.00-15.30: Incheckning och mingel
  • 15.30-17.30: Kunskaps- och inspirationspass,se mer information om passen nedan.
  • 17.30: Mingel med mat, dryck och tävlingar för dem som vill vara kvar

Pass 1

Effektivare affärsprocesser med hjälp av integration och automation
Johan Broman och Henrik Brodd, OEM International

Med 30 000 kunder i Europa erbjuder OEM International över 60 000 produkter från fler än 400 leverantörer. Möt Johan Broman, CFO som berättar om hur de effektiviserar affärerna mellan leverantörer och kunder samt berättar om koncernens framgångsresa fram till nu. Du får också möta Henrik Brodd, ERP Manager som ger dig en inblick i ERP-teamets roll och hur de arbetar med bland annat integration och automation i ett nära samarbete med Implema. 

Pass 2

Organisation, roller, processer och kompetenser för att effektivt driva Microsoft Dynamics 365, Camfil

Familjeföretaget Camfil är idag en ledande tillverkare av de bästa renluftslösningarna. 2019 tog koncernen beslutet om en gemensam affärssystemlösning. I den här programpunkten berättar de om insikter och lärdomar kring att upprätthålla ett standardiserat affärssystem inom en koncern. Med ett Microsoft Dynamics 365 som uppgraderas åtta gånger per år finns såväl möjligheter som utmaningar. Framförallt ställer det krav på tydliga processer som stöttas av rätt roller och kompetenser i en organisation som stöttar detta. 

Pass 3

Business Consulting, Pär Hansson, Implema

Pär Hansson från Implema ger en Introduktion till Implema Business Consulting där vi arbetar med verktyg/metoder för att hjälpa våra kunder med kravfångst, prioritering och beslut. Exempel på Implemas tjänster inom detta område är, Decision sprint, Grow sprint, Design sprint och Project readiness

När: Den 12 oktober kl. 15.00
Var: Implema, Kungsgatan 39B, 582 18 Linköping

Varmt välkommen!

Har du frågor om Implema MEETS i Linköping 12 oktober?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll