Välkommen på After Work Implema Malmö!

Välkommen på After Work Implema Malmö!

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Ett gott samarbete med våra partners och kunder är en förutsättning för att vi ska leverera med engagemang och bra kvalitet. Vi vill därför bjuda in våra kunder och partners till en inspirerande och avslappnad After Work hos oss på Implema Malmö.

Plats: Implema Malmö, Rundelen 3, Malmö
Tid: tisdag 12 juni med start 17:00

Vi erbjuder ett avslappnat mingel med Implemas medarbetare, partners och kunder i regionen. Vi ser fram emot att träffa dig, knyta flera relationer och att byta erfarenheter och idéer tillsammans. Du får gärna ta med en egen gäst som är intresserad av att knyta nya relationer med Implema.

>> Till anmälan

Varmt välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?