Tack för ett mycket gott samarbete under 2018

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi på Implema vill tacka för ett mycket gott samarbete under 2018 och ser fram emot ett givande och spännande 2019 tillsammans med er!

Istället för att ge traditionella julklappar har vi valt att bidra med pengar till två mycket viktiga områden.

Vi har tidigare valt att skänka pengar till Barncancerfonden och kommer att fortsätta med detta även i år. Pengarna vi skänker bidrar till att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn samt till en bättre vård- och livssituation för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Vi har i år valt att utöka julgåvan genom att också skänka pengar till Alzheimerfonden. Fler än 160 000 människor lider av någon form av demenssjukdom och idag saknas fortfarande både botemedel och bra mediciner. Pengarna vi skänker går till forskningen för att förebygga och bekämpa Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar.

En riktig God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på Implema!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!