Tack för ett mycket gott samarbete under 2018

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Vi på Implema vill tacka för ett mycket gott samarbete under 2018 och ser fram emot ett givande och spännande 2019 tillsammans med er!

Istället för att ge traditionella julklappar har vi valt att bidra med pengar till två mycket viktiga områden.

Vi har tidigare valt att skänka pengar till Barncancerfonden och kommer att fortsätta med detta även i år. Pengarna vi skänker bidrar till att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn samt till en bättre vård- och livssituation för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Vi har i år valt att utöka julgåvan genom att också skänka pengar till Alzheimerfonden. Fler än 160 000 människor lider av någon form av demenssjukdom och idag saknas fortfarande både botemedel och bra mediciner. Pengarna vi skänker går till forskningen för att förebygga och bekämpa Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar.

En riktig God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på Implema!

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 personer.

Implema fortsätter att växa

Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksamhet baserat på Microsoft D365

Camfil och Implema tecknar långsiktigt samarbetsavtal för support, applikationsförvaltning och vidareutveckling av Dynamics 365

A dedicated team has proven that with a strong teamwork and Implema’s well-proven principles an implementation of a fully validated SAP S 4HANA business system is possible in just 6 months.

Latest version of SAP S/4HANA implemented and live in record time with Implema

Ett starkt teamarbete och Implemas välbeprövade principer, Implema Way har möjliggjort en implementation av ett fullt validerat SAP S/4HANA affärssystem på bara 6 månader.

Senaste versionen av SAP S/4HANA implementerad och live på rekordkort tid tillsammans med Implema